Σίγουρα η ιδέα του να βάλεις ένα μικρό μπαλάκι μέσα σε ένα ποτήρι σου ακούγεται εύκολη και αστεία. Τι συμβαίνει όμως όταν αυτό το απλό challenge, όπως νομίζεις, παίρνει σάρκα και οστά και εμφανίζεται ως ένα ευφάνταστο puzzle game στα ράφια των Stores; Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία και δοκίμασε την τύχη σου στο Drop In The Cup.

 

Gameplay

Καλείσαι λοιπόν να βάλεις το μπαλάκι μέσα στο ποτήρι. Απλό σαν στόχος, δύσκολο σαν υλοποίηση. Από τα αρχικά levels θα συναντήσεις αρκετές δυσκολίες μέχρι και στα πιο μεγάλα εκεί όπου τα εμπόδια γίνονται πιο περίπλοκα. Αποτελείται από παραπάνω των 70 επιπέδων και συνεχώς προστίθενται περισσότερα σε κάθε update.

 

User Interface

Η δομή του παιχνιδιού είναι πολύ ορθή. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το ροζ χρώμα με το οποίο ξεκινάει το παιχνίδι καθώς το θεώρησα βαρύ για το μάτι. Γι αυτό το λόγο έχεις να επιλέξεις μεταξύ διαφορετικών αποχρώσεων από την αντίστοιχη επιλογή στο κεντρικό μενού. Μουσικό υπόβαθρο δεν θα βρεις σε αυτό το app και το μόνο που θα ακούς είναι ο ήχος που βγάζει το μικρό μπαλάκι χτυπώντας στις διάφορες επιφάνειες. Πολλά και ευρηματικά εμπόδια τοποθετούν το παιχνίδι σε ένα ανώτερο level.

Special Features

Για να περάσεις κάποιο επίπεδο δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου από τα extra που έχει η εφαρμογή. Εάν βέβαια το επιθυμείς από την επιλογή customize your ball αγοράζεις κάποιο extra που χρειάζεσαι με την βοήθεια των golden balls. Τις χρυσές αυτές μπάλες τις μαζεύεις ακουμπώντας όσο το δυνατόν περισσότερες επιφάνειες μέσα στα levels ή από την καθημερινή σου παρουσία στο game.

 

Extras

Όπως όλα τα εθιστικά games έτσι και αυτό έχει αρκετούς χιλιάδες fans οι οποίοι ανεβάζουν συνεχώς στο youtube βιντεάκια τα οποία περιέχουν την λύση κάποιων αρκετά δύσκολων levels ή για να ζητήσουν βοήθεια από άλλους χρήστες, οπότε εάν κολλήσεις σε κάποιο σημείο σίγουρα θα βρεις κάπου την λύση.

Εσύ μπορείς να βάλεις το μπαλάκι στο ποτήρι; Θα το μάθουμε όταν κατεβάσεις το Drop In The Cup!

 

Final Thoughts

Χρειάζεται και σκέψη και τύχη για να μπορέσεις να περάσεις το κάθε επίπεδο. Σε διαβεβαιώ πως θα χάσεις πάρα πολλές φορές την υπομονή σου με το Drop In The Cup και θα φτάσεις ουκ ολίγες φορές στο σημείο να πεις ως εδώ κουράστηκα. Παρόλα αυτά όμως ο εγωισμός σου θα σε κάνει να ξαναγυρίσεις στο επίπεδο που είχες μείνει…

 

Drop In The CupDlaimotionApps Puzzle FreeDownload
icon
Drop In The CupAbdulaziz DlaimGamesFreeDownload

 

 

8.2 10

Fire App

Drop In The Cup

13
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις8.0
θα το παιζαμε ξανα8.0
time killing8.0
μπαταρια8.0
ευκολια στην χρηση8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 12 Βαθμολογίες ) 9.2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.