Το Don’t Screw Up! είναι ένα arcade game το οποίο είναι διαθέσιμο σε Android και iOS. Όλο το στήσιμο του game βασίζεται σε προσβλητικές εκφράσεις απέναντι στο πρόσωπο σου και αποτελεί ένα παιχνίδι που όταν το παίζεις πρέπει να είσαι όσο πιο χαλαρός γίνεται.

 

Ο τρόπος παιχνιδιού είναι από τους πιο απλούς που θα συναντήσεις καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις τις εντολές που σου ζητούνται. Θα πρέπει να τις ολοκληρώσεις ορθά μέσα σε κάποια δευτερόλεπτα. Όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο δύσκολο γίνεται καθώς μειώνεται ο χρόνος που έχεις στην διάθεσή σου. Το tricky της υπόθεσης είναι πως πρέπει να διαβάσεις πολύ γρήγορα την κάθε εντολή καθώς δεν είναι απλά μία λέξη αλλά τις περισσότερες φορές είναι ολόκληρη πρόταση. Πολλές από αυτές τις προτάσεις περιέχουν και βρισιές οπότε προσπάθησε να μείνεις cool. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού κάτω από το σκορ σου θα δεις και μία προσβλητική πρόταση που θα σχολιάζει την επίδοσή σου.

 

fail don't screw up

Εάν θες τώρα να δεις την πρόοδο των φίλων σου, από το κεντρικό μενού μπορείς να μεταβείς στα LeaderBoards που περιέχει τα σκορ τόσο μεταξύ των φίλων σου, όσο και σε παγκόσμια κλίμακα, για να ξέρεις έτσι ανά πάσα στιγμή ποιος είναι ο καλύτερος.

Το Don’t Screw Up! θα παίξει με την νοημοσύνη σου. Μπορείς να ανταπεξέλθεις;

swipe dont screw up

Πιθανότατα το Don’t Screw Up! στην πρώτη επαφή θα σε νευριάσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε πεισμώσει και θα θέλεις να παίξεις για να βελτιώσεις το ρεκόρ σου. Αποτελεί ένα παιχνίδι με το οποίο μπορείς να εξασκήσεις την υπομονή σου και να ξεσκονίσεις τα αντανακλαστικά σου. Ευκολάκι έτσι;

 

Κατέβασέ το!

 

7.4 10

Hot App

Don’t Screw Up!

23
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις7.5
time killing7.0
Μπαταρια8.0
θα το παιζαμε ξανα7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 22 Βαθμολογίες ) 8.6

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.