Διάβασε σε 5 λεπτά

Don’t Get Fired

Πάντα ονειρευόσασταν μια μονότονη και κουραστική δουλειά γραφείου; Σας αρέσει να βαράτε υπερωρίες στο γραφείο ώστε να πλουτίζουν τα αφεντικά σας; Έχετε τάσεις μαζοχισμού και ψάχνετε τρόπο να σκοτώσετε τον χρόνο σας; Μην ψάχνετε άλλο, το Don’t Get Fired είναι εδώ για να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία!

iconΚαλωσήρθατε στον κόσμο του Don’t Get Fired, μόλις αποφοιτήσατε από το πανεπιστήμιο και μετακομίσατε στην Κορέα με σκοπό να βρείτε δουλειά. Ακούγεται απλό, τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Η απάντηση είναι «τα πάντα», ετοιμαστείτε για μια γερή δοκιμασία νεύρων και υπομονής. Ξεκινώντας το παιχνίδι θα απορριφθείτε από αρκετές εταιρίες μέχρι να καταφέρετε να σας προσλάβουν σε κάποια κακοπληρωμένη θέση όπου όλο τα γραφείο θα σας φορτώνει τις δουλειές του. Ο βασικός σκοπός σας είναι να μην απολυθείτε και ακούγεται πολύ πιο εύκολος απ’ ό,τι πραγματικά είναι. Πράγματι, υπάρχουν τόσοι διαφορετικού λόγοι για να απολυθείτε που το παιχνίδι κρατάει συλλογή για να σας θυμίζει τις “επιτυχίες” σας.

Δείτε επίσης: Fit The Fat, μήπως είναι καιρός να κάψετε τα κιλά των (προπερσινών) γιορτών;

Πάραυτα, όσο παραμένετε στην ίδια εταιρία μπορεί, μετά από αρκετή δουλειά και φυσικά γλείψιμο στους προϊσταμένους σας να καταφέρετε να πάρετε προαγωγή και σιγά σιγά να ανέβετε στην ιεραρχία. Επαναλαμβάνω, σιγά σιγά διότι κάθε φορά που απολύεστε κατεβαίνετε τρείς θέσεις, πράγμα το οποίο θα συμβεί περισότερες φορές απ’ ό,τι φαντάζεστε. Επίσης, δουλεύοντας μαζεύετε λεφτά με τα οποία μπορείτε να αναβαθμίστε τον χαρακτήρα σας, εάν φυσικά σας περισσέψουν αφότου πάρετε καφέ στο αφεντικό σας, πληρώσετε τα φοιτητικά σας δάνεια και τακτοποιήσετε άλλες πολλές υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Βέβαια όσο ανεβαίνετε θέσεις, θα έχετε λιγότερα άτομα να σας φορτώνουν δουλειά και θα μπορείτε να αναθέτετε μέρος της δική σας δουλειάς στους υφισταμένους σας, κάνοντας το παιχνίδι πιο εύκολο. Όμως, μην επαναπαυτείτε διότι η απόλυση παραμονεύει σε κάθε γωνιά.

Don’t Get Fired

Ο χειρισμός είναι αρκετά απλός και εύκολος και τα μενού είναι σχετικά λίγα διευκολύνοντας την εξοικείωση με το παιχνίδι, πάρα την έλλειψη σαφής επεξήγησης για μερικά στοιχεία του παιχνιδιού. Τα γραφικά κερδίζουν τον παίκτη με την απλότητα τους και την ρετρό αίσθηση τους και οι κινήσεις των χαρακτήρων, αν και λίγες, είναι λιτές χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα τα γραφικά δεν πρόκειται, και προφανώς δεν σκοπεύουν, να εντυπωσιάσουν όμως προσδίδουν ένα ιδιαίτερο κι ευχάριστο στυλ το οποίο συμπληρώνεται από το κυνικό του χιούμορ.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως το παιχνίδι περιέχει αρκετές διαφημίσεις σε μορφή pop-up αλλά και συνεχώς στο κάτω μέρος της οθόνης. Ευτυχώς, εάν ο παίκτης επιθυμεί μπορεί να της αφαιρέσει έναντι ενός μικρού ποσού. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης ενός σύντομου βίντεο διαφήμισης με αντάλλαγμα λεφτά ή πόντους εμπειρίας μέσα στο παιχνίδι, κάτι το οποίο είναι σχεδόν απαραίτητο, τουλάχιστον στην αρχή όπου το επίπεδο δυσκολίας είναι μεγαλύτερο.

Don’t Get Fired

Σίγουρα δεν θα το πρότεινα σε όσους χάνουν εύκολα την υπομονή τους ή σε όσους σέβονται τον ελεύθερο τους χρόνο, όμως το Don’t Get Fired μπορεί να σας συντροφεύσει για πολλές διασκεδαστικές, πλην μαζοχιστικές, ώρες. Αν πιστεύετε πως διαθέτετε την υπομονή και τις ικανότητες για να φτάσετε στη θέση του διευθυντή τότε αυτό το παιχνίδι είναι η πρόκληση που περιμένατε.

Don't get fired!QuickTurtle Co., Ltd. Role Playing FreeDownload
Item not available.
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 1,000,000 - 5,000,000
Έκδοση 1.0.26
 

6.6 10

Don’t Get Fired

Don’t Get Fired

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις5.0
ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΞΑΝΑ6.0
TIME KILLING8.0
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ7.5
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ7.5
ΜΠΑΤΑΡΙΑ5.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.