Ο ήλιος ανατέλλει, τα ξυπνητήρια χτυπάνε και τα αυτοκίνητα παίρνουν μπρος για να μεταφέρουν τους οδηγούς στους προορισμούς τους καθώς η μέρα ξεκινάει. Εσείς καλείστε να πάρετε το τιμόνι των αμαξιών και να τα οδηγήσετε στο σωστό δρόμο. Εάν νομίζεται πως πρόκειται για κάτι απλό ή εύκολο τότε ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε.

Διάβασε επίσης: Τα αγαπημένα μας ANGRY BIRDS επιστρέφουν στο ANGRY BIRDS GO έτοιμα για πολλά γκάζια 

Does not Commute

Ξεκινώντας το παιχνίδι, σας δίνεται ένα αμάξι κι ένα προορισμός που πρέπει να φτάσετε. Εφόσον ολοκληρώσετε την πρώτη διαδρομή, σας δίνεται ένα καινούριο αμάξι με μια νέα διαδρομή η οποία, όμως, γίνεται στην ίδια τοποθεσία και ταυτόχρονα με την προηγούμενη διαδρομή που μόλις κάνατε. Δηλαδή, κάθε καινούριο όχημα που οδηγείτε θα πρέπει να αποφύγει και τα προηγούμενα. Κάπως έτσι καταλήγετε σε μια γειτονιά όπου κυκλοφορούν 15 οχήματα, τα οποία ακολουθούν παρανοϊκές διαδρομές οι οποίες σίγουρα θα διασταυρωθούν και θα δυσκολέψουν αυτή που επιχειρείτε. Και το καλύτερο, για όλα αυτά δεν έχετε κανέναν να κατηγορήσετε παρά τον εαυτό σας.

Επίσης, σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι ο χρόνος, ο οποίος τρέχει εναντίον σας και όταν τελειώσει χάνετε. Ξεκινώντας, έχετε 60 δευτερόλεπτα τα οποία μειώνονται κατά τη διάρκεια κάθε διαδρομής και αυξάνονται όταν περνάτε από συγκεκριμένα σημεία ανάλογα τη διαδρομή. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ξαναπροσπαθήσετε μια διαδρομή που πιστεύετε δεν πήγε τόσο καλά ώστε να βελτιώσετε τον χρόνο σας, με το κόστος ενός δευτερολέπτου. Προχωρώντας επίπεδο το χρονόμετρο συνεχίζει από εκεί που είχε σταματήσει στο προηγούμενο, άρα κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

Does not Commute

Πέρα από την φοβερή ιδέα πίσω από το παιχνίδι, η Mediocre έχει καταφέρει να τη συνδυάσει με φοβερό στυλ, γραφικά αλλά και αίσθηση του χιούμορ. Κάθε γειτονιά έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα όπως και κάθε οδηγός, ο οποίος πέρα από την διαδρομή του μας περιγράφει συνήθως και το λόγο που την κάνει δίνοντας συνήθως έναν κωμικό τόνο στο παιχνίδι και κρατώντας το ενδιαφέρον του παίκτη. Τα αμάξια επίσης ξεχωρίζουν μεταξύ τους τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην οδήγηση. Όλα μαζί δένουν αρμονικά χωρίς αφήνουν κανένα περιθώριο για παράπονο.

Ανακαλύψτε πως μία απλή διαδρομή στην πόλη μπορεί να γίνει τόσο διασκεδαστική με το Does not Commute

Does not Commute

Κάπου εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως το Does not Commute δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε από το επίπεδο που χάσαμε ή που σταματήσαμε να παίζουμε εάν δεν αγοράσουμε την “premium” έκδοσή του. Γεγονός που μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστικό, εάν για παράδειγμα μετά από μία ώρα παιχνιδιού βρεθούμε από το επίπεδο 10 πάλι στο πρώτο. Κατά τη γνώμη μου όμως, δεδομένης της δουλειάς που έχει γίνει για το παιχνίδι και του πόσο διασκεδαστικό είναι, εάν σε κάποιον αρέσει το παιχνίδι αξίζει να δώσει 2,23€ για να βελτιώσει την εμπειρία του αλλά και να στηρίξει τους δημιουργούς του παιχνιδιού.

Συνοψίζοντας, το Does not Commute είναι ένα φοβερό παιχνίδι για σκότωμα χρόνου στο οποίο δύσκολα θα βρείτε κάποιο ψεγάδι. Δεν χρειάζεται να είστε φανατικός των παιχνιδιών οδήγησης για να το αγαπήσετε, αντιθέτως θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει μια καλή πρόκληση κι ένα ξεχωριστό και διασκεδαστικό παιχνίδι.

Google Play:

Does not CommuteMediocre Racing FreeDownload

App Store:

icon
Does not CommuteMediocre ABGamesFreeDownload
 
Μέγεθος 78M
Λήψεις 5,000,000 - 10,000,000
Έκδοση 1.4.2
 

8.6 10

Does not Commute

Does not Commute

7
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις9.0
ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΞΑΝΑ7.5
TIME KILLING8.5
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ9.0
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ9.5
ΜΠΑΤΑΡΙΑ7.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 6 Βαθμολογίες ) 7.1

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.