Προσπαθήστε να περάσετε τον δρόμο με ασφάλεια, χωρίς να σας συνθλίψουν! Στο νέο Disney Crossy Road της Disney, έχετε υπό τον έλεγχό σας έναν από τους πολλούς χαρακτήρες της Disney κάθε φορά και ο σκοπός είναι να φτάσετε στην άλλη άκρη του δρόμου, περνώντας μέσα από διάφορα εμπόδια με προσοχή στα οχήματα. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγετε καθώς στην πορεία, θα συναντήσετε δύσκολα puzzles, τα οποία καλείστε να λύσετε με αποτέλεσμα να ολοκληρώσετε την πίστα.

Gameplay

Το Disney Crossy Road ανήκει στην κατηγορία των Arcades, όπως θα παρατηρήσετε σκοπός σας είναι να νικήσετε την εκατοστέ πίστα με το μεγαλύτερο δυνατό σκορ. Όσο προχωράτε στα επίπεδα, ξεκλειδώνετε και νέους χαρακτήρες που έχετε ξανασυναντήσει στις ταινίες της Disney, όπως ο Mickey, Rapunzel, Mufasa, Wreck it Ralph, Buzz Lightyear και ακόμα περισσότεροι. Έτσι, θα περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, προσπαθώντας να ολοκληρώσετε τις 8-bit πίστες παρμένες επίσης από τον κόσμο της Disney, όπως τα Pride Lands του Lion King. Τέλος, θυμηθείτε ξανά τον νοσταλγικό ρυθμό των τραγουδιών από τα παιδικά σας χρόνια, καθώς πολλά μουσικά κομμάτια όπως το I Just Can’t Wait to be King παίζουν στο παρασκήνιο!

mickey disney crossy road

blue dress minnie disney crossy road

Graphics / User Interface

Για παιχνίδι που εμπεριέχει κλασσικούς χαρακτήρες, ο 8-bit απεικονισμός αρμόζει τέλεια. Οι χαρακτήρες παρουσιάζονται απλά με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του καθενός, χωρίς να δίνουν ελλειπή εικόνα στο gameplay. Ακόμα, τα επίπεδα είναι έξυπνα σχεδιασμένα με σχετικά δύσκολους γρίφους, πράγμα που το καταλογίζω στα θετικά όσον αφορά τη συνολική εμφάνιση του Disney Crossy Road.

toy story disney crossy road

Έπειτα, η μουσική είναι ακόμα ένας λόγος που θα το αγαπήσετε. Είναι χαλαρή, αστεία και απόλυτα ρυθμική με το είδος του παιχνιδιού. Όπως αναφέραμε πρωτύτερα, θα παρατηρήσετε γνώριμους ρυθμούς, παρμένους από τις ταινίες της παιδικής σας ηλικίας. Όσον αφορά τα γενικά μενού του παιχνιδιού είναι στοιχειώδη με ζωηρά χρώματα, ώστε να μην σας δυσκολέψουν στις επιλογές που θέλετε να κάνετε.

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000,000 - 50,000,000
Έκδοση 2.901.17125
 

Final Thoughts

Με λίγα λόγια το Disney Crossy Road είναι ένα απλό και ωραίο παιχνίδι για όσους ψάχνουν μια τρομερή οπτικοακουστική εμπειρία με διασκεδαστικό gameplay. Δεν θα αργήσετε να κολλήσετε με τους παιδικούς σας ήρωες και τα τοπία, αφού θα τους βοηθήσετε να κάνουν το μεγαλύτερο σκορ. Ακόμα και για κάποιους που ίσως δεν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στον μαγικό κόσμο της Disney, το παιχνίδι τους παρέχει αυτήν ακριβώς την δυνατότητα με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

 

via GIPHY

 

Διαθέσιμο για Download σε iOS, Android και Windows Phone

 

 

 

 

8.1 10

Review

Disney Crossy Road

5
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.0
θα το παιζαμε ξανα8.0
time killing8.5
διασκεδαση8.5
ευκολια στη χρηση8.0
μπαταρια8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 7

Σχετικά με τον αρθρογράφο Μερτίκο Σπυροπάλη

Απολαμβάνω τα party games, εφόσον κερδίζω!