Μετά το sequel της εξαιρετικής ταινίας Despicable Me και της τρομερής επιτυχίας που γνώρισε, η Gameloft αποφάσισε ότι αυτή η επική ιστορία είναι μια πλούσια φλέβα που μπορεί να αξιοποιηθεί για ψυχαγωγικούς σκοπούς! Έτσι κυκλοφόρισε το Despicable Me: Minion Rush, ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ταινία. Το πιο ενδιαφέρον μέρος αποδεικνύεται ότι είναι το είδος του παιχνιδιού, το οποίο θεωρείται Runner! Εγώ θα σας πω ότι συμφωνώ με αυτή την άποψη.

Δυστυχώς αυτό είναι ένα είδος που έχει υποστεί κορεσμό. Το Minion Rush δοκίμασε μερικά πράγματα για να κρατήσει το παιχνίδι φρέσκο, αλλά το αποτέλεσμα πνίγεται και χάνετε μέσα στον ανταγωνισμού του είδους της εφαρμογής.

Despicable-MeΜπορείτε να παίξετε ως ένα από τα χαριτωμένα μικρά minions της ταινίας, προσπαθώντας να γίνετε ο υπάλληλος της χρονιάς τρέχοντας όσο το δυνατόν είναι πιο μακριά. Δεν είναι και αρκετά σαφές ποιος είναι ο σκοπός της διαδρομής, εκτός από το να σπείρει τον όλεθρο αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος που παίζει αυτό το παιχνίδι για διαφορετικό λόγο.

Το gameplay χρησιμοποιεί σύστημα με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, με κινήσεις σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις. Στο δρόμο θα βρείτε σκορπισμένες μπανάνες, οι οποίες αποτελούν ως ένα από τα δύο νομίσματα του παιχνιδιού. Επιπλέον, υπάρχουν διάφοροι τύποι power-ups οι οποίοι μπορούν να ενισχυθούν εκ νέου δαπανώντας μπανάνες. Ο άλλος τύπος νομίσματος, οι μάρκες, εμφανίζονται μερικές φορές, αλλά το πολύ πέντε ανά ημέρα.

Όπως και σε άλλα παιχνίδια αυτού του είδους, το κλειδί για να τα πάτε καλά στο Minion Rush είναι να φτάσετε τον πολλαπλασιαστή σας όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπορείτε να χτίσετε εύκολα τον πολλαπλασιαστή πέφτωντας πάνω στα minions που βρίσκετε μπροστά σας, αλλά μπορείτε επίσης να κερδίσετε το bonus αυτό καταστρ’εφοντας πράγματα χρησιμοποιώντας μερικά από τα power-ups.

Ο πολλαπλασιαστής εκκίνησης καθορίζεται από τον αριθμό των αποστολών που έχετε ολοκληρώσει και κάθε δεδομένη στιγμή υπάρχουν τρεις διαθέσιμες, μια από τον Gru , τον Dr.Nefario, ή τις κόρες του Gru.

Η εφαρμογή έχει και τα καλά της χαρακτηριστικά. Είναι ένα όμορφο παιχνίδι, με μια τεράστια παλέτα χρωμάτων. Τα minions έχουν αποτυπωθεί με έναν πολύ ρεαλιστικό τρόπο, έχοντας το καθένα τη προσωπικότητά του. Κάθε είδος θανάτου έχει το δικό του μοναδικό animation αλλά ακόμη και στην οθόνη του μενού, το minion μπορεί να σας ξετρελάνει με τις αστείες φιγούρες του.

Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε έξτρα κοστούμια, που αντιστοιχούν στην ουσία με νέους χαρακτήρες, οι οποίοι προσφέρουν κάποιο είδος ειδικής ικανότητας. Μερικά από αυτά τα κοστούμια μπορούν να αγοραστούν με μπανάνες, αλλά τα περισσότερα από αυτά απαιτούν ένα τρελό ποσό από μάρκες. Γενικότερα παρατηρούμε ότι έχει πέσει πολλή δουλειά ώστε να ντυθεί ο κάθε χαρακτήρας με το απαραίτητο animation αλλά βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα δεν θα το δουν ποτέ τους.

Το Minion Rush δεν έχει σχεδόν τίποτα καινούριο να δείξει, αλλά τουλάχιστον έχει φροντίσει να αναδείξει τα στοιχεία που το κάνουν ιδιαίτερο! Αυτό σημαίνει ότι όλο το παιχνίδι στηρίζεται στον τρόπο προβολής της προσωπικότητας κάθε minion.

Όταν δοκίμασα την εφαρμογή στο tablet μου παρατήρησα προβλήματα απόδοσης. Γενικότερα το παιχνίδι, όπως διάβασα γνώμες και άλλων χρηστών, κολλάει! Η αλήθεια να λέγεται, δεν με κέρδισε, τη στιγμή που περίμενα περισσότερα. Αλλά δεν παύει να είναι δωρεάν και μέχρι ένα σημείο διασκεδαστικό, άρα αξίζει μια ματιά.

 

Despicable Me: Minion RushGameloft Casual FreeDownload
icon
Despicable Me: Minion RushGameloftGamesFreeDownload

 

DetailsVersions
GamesRelease: 14-06-2013
AndroidTested: 1.5.0
30.47 mbNow: 2.8.4b
7.5 10

Taste App

Despicable Me: Minion Rush

Είναι εξίσου διασκεδαστικό να τρέχεις μαζί τους όσο να τα βλέπεις στη μεγάλη οθόνη

1
Συνολική Ικανοποίηση7.7
Ενημερώσεις7.5
Διασκέδαση8.3
Θα το παίζαμε ξανά;6.0
Time Killing8.7
Ευκολία στη χρήση7.9
Μπαταρία6.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

  • Sasa Happyface

    Τρελό κόλλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι!!!!