Τα ζόμπι είναι ένα θέμα που – χωρίς να ξέρω το λόγο – γίνεται της μόδας κατά διαστήματα είτε στον κινηματογράφο είτε σε παιχνίδια. Στο Dead Trigger είστε εσείς αυτός που θα σώσει τον κόσμο από την έλευση των ζόμπι.

Δείτε επίσης: Στο Crossy Road πάρε ένα κοτόπουλο και προσπάθησε να διανυσείς αποστάσεις χιλιάδων μέτρων

Dead TriggerΗ ιστορία του παιχνιδιού είναι πως δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από έναν παράξενο ιό και οι περισσότεροι από όσους έχουν επιζήσει έχουν μετατραπεί σε ζόμπι. Ολοκληρώνοντας μία σύντομη αποστολή η οποία σας βοηθάει να κατανοήσετε και τον τρόπο παιχνιδιού αποδεικνύεται σε κάποιους άλλους μαχητές ότι δεν έχετε μολυνθεί από τον ιό και ξεκινάτε τις αποστολές. Ο χειρισμός είναι αρκετά καλός και εύκολος. Στο αριστερό μέρος της οθόνης μπορείτε να χειριστείτε το πως θα κινείστε και από το δεξί μέρος χειρίζεστε τον οπλισμό σας αφού από εκεί μπορείτε είτε να σημαδεύσετε τα ζόμπι που έρχονται προς το μέρος σας είτε να αλλάξετε τον οπλισμό που θα χρησιμοποιήσετε.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να μαζεύετε χρήματα τα οποία χρησιμεύουν για να αγοράσετε νέα όπλα που θα χρειαστούν σε επόμενες πίστες. Υπάρχουν 21 διαφορετικά όπλα αλλά και μία ποικιλία από διάφορα άλλα…αξεσουάρ όπως εκρηκτικά. Από θέμα γραφικών η εφαρμογή είναι πολύ καλή. Επίσης, δίνεται έμφαση στους ήχους που ακούγονται ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι ενώ παράλληλα υπάρχει μία μουσική υπόκρουση που δένει με το όλο σκηνικό.

Το σενάριο του παιχνιδιού Dead Trigger θα σας θυμίσει σίγουρα την ταινία World War Z με τον Brad Pitt

Προσωπικά μπορεί να μην είμαι ιδιαίτερα φίλος με first person shooter παιχνίδια αλλά στους φαν του είδους θα αρέσει σίγουρα το Dead Trigger. Δεν είναι τυχαίο ότι το παιχνίδι έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες. Μάλιστα, έχει βγει και δεύτερη έκδοση(Dead Trigger 2) την οποία αν και δοκίμασα δε με ενθουσίασε τόσο όσο του πρώτου παιχνιδιού.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

DEAD TRIGGERMADFINGER Games Action FreeDownload

App Store

icon
DEAD TRIGGERMADFINGER Games, a.s.GamesFreeDownload

 
Μέγεθος 176 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 1.9.0
 
8.1 10

Taste App

Dead Trigger

Το Dead Trigger θα αρέσει σίγουρα στους φαν του είδους!

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις8.0
Θα το παίζαμε ξανα 8.0
Time Killing 8.5
Διασκέδαση 7.5
Ευκολία στη χρήση 8.5
Μπαταρία 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος

  • eopyynf HM

    σούπερ!