Το σενάριο που εξελίσσετε στην εφαρμογή Daddy was a thief είναι ιδιαίτερο, ακόμα και συγκινητικό θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω. Ένας εργαζόμενος πατέρας χάνει την δουλεία του καθώς απολύεται από το αφεντικό του. Η πρώτη σκέψη που του έρχεται στο μυαλό είναι η εικόνα της γυναίκα του και του παιδιού του να κλαίνε μόλις μάθουν για την απόλυση του. Είναι όμως αποφασισμένος και δεν πρόκειται να αφήσει την οικογένεια του να στεναχωρηθεί και το κυριότερο να πεινάσει! Αγοράσει λοιπόν ένα βιβλίο “Ληστείες για αρχάριους” και ετοιμάζει το σχέδιο του, να ληστέψει μία τράπεζα!

Daddy Was A ThiefΗ ληστεία έγινε με επιτυχία, όμως ο ήρωας μας και πλέον κλέφτης πατέρας βγαίνει από την τράπεζα και προσπαθεί να ξεφεύγει από ένα ατελείωτο κυνηγητό. Το παιχνίδι ξεκινά με τον χαρακτήρα μας να βρίσκεται στην ταράτσα ενός κτιρίου με αναρίθμητα πατώματα. Σκοπός μας είναι να τον βοηθήσουμε να πάει όσο χαμηλά γίνεται, καθώς σπάει τα πατώματα για να βρεθεί στο επόμενο επίπεδο.

Δείτε επίσης: Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να απελευθερώσετε τον καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας με το Picsart!

Ο χειρισμός του παιχνιδιού δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολος αφού είναι one-finger-game. Ακουμπώντας την οθόνη με φορά προς τα πάνω ο ήρωας μας πηδά προς τα πάνω, ενώ ακουμπώντας την οθόνη με φορά προς τα κάτω πηδά και κατεδαφίζει το πάτωμα στο οποίο βρίσκεστε.

Ελικόπτερα της αστυνομίας τον κυνηγούν εκτοξεύοντας πυραύλους, επίσης αστυνομικοί με γκλοπ και πιστόλια διασκορπισμένοι σε ορόφους καραδοκούν να τον συλλάβουν. Υπάρχει και η γιαγιάκα η οποία όμως δεν αστειεύεται καθόλου και ένα χτύπημα με την τσάντα της αρκεί για να πετάξει τον κλέφτη τρία πατώματα πιο πάνω! Κάθε όροφος είναι εξοπλισμένος με έπιπλα, ψυγεία, πλυντήρια, χρηματοκιβώτια, τηλεοράσεις μέχρι και με φιάλες υγραερίου. Όλα αυτά ανατινάζονται και προσφέρουν έξτρα χρήματα για να μαζέψετε. Αγαπημένο μου είναι η μπανιερά που όταν μπαίνετε μέσα κατεβαίνετε κατευθείαν έξι πατώματα διαλύοντας οτιδήποτε βρίσκεται στο πέρασμά της. Μην ξεχάσω να αναφέρω την ακτίνα συρρίκνωσης, όταν αυτή σας χτυπήσει θα χρειάζονται δύο άλματα αντί για ένα για να σπάσετε ένα πάτωμα. Επίσης υπάρχουν ειδικά Power Ups που μπορείτε να αγοράσετε (δωρεάν με τα “χρήματα” του παιχνιδιού) από το κατάστημα. Αυτά είναι η βόλτα με τον πύραυλο, τα ειδικά φίλτρα: ο μαγνήτης που ελκύει τα νομίσματα και το φίλτρο που μετατρέπει τον χαρακτήρα σε “Hulk” τον μεγάλο και πράσινο γίγαντα. Εκτός από τα Power Ups μπορείτε να αγοράσετε τρελά καπέλα για να αλλάξετε την εμφάνιση του κλέφτη.

Daddy was a thief ένα παιχνίδι της εταιρείας Rebel Twins  εκρηκτικά διασκεδαστικό μπορεί να προσφέρει πολύ γρήγορα μια στιγμή χαλάρωσης, όταν περιμένετε το μετρό, μέσα στο λεωφορείο ή ακόμα όταν θέλετε να κάνετε ένα αγχολυτικό διάλειμμα για να κατεδαφίσετε ένα κτίριο αντί να κατεδαφίσετε τον χώρο που βρίσκεται από τα νεύρα σας. Καλή διασκέδαση!

Δείτε το trailer που ακολουθεί:

Daddy Was A ThiefRebel Twins Action FreeDownload
icon
Daddy Was A ThiefCezary RajkowskiGames2,29 €Download

 

DetailsVersions
GamesRelease: 09-05-2013
AndroidTested: 2.1.1
32 mbNow: 2.1.2
8.4 10

Taste App

Daddy was a thief

Ο Μπαμπάς κλέφτης τα σπάει όλα στην προσπάθεια του να ξεφύγει από την αστυνομία που τον καταδιώκει!

3
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις6.0
Διασκέδαση8.5
Θα το παίζαμε ξανά;8.5
Time Killing9.0
Ευκολία στη χρήση9.0
Μπαταρία9.0
Φιλική προς την Οικογένεια8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 9.9

Σχετικά με τον αρθρογράφο Ηλίας Παλαιγεωργίου

Με ένα Samsung Galaxy Core δοκιμάζω εφαρμογές για εσάς, αγαπημένα τα εύκολα games για να σκοτώνεις τον ελεύθερο σου χρόνο.