Πραγματικά απόλαυσα για ώρες την αρχική οθόνη του Cut the Rope 2, παίζοντας με τον Om Nom. Αμέσως κατάλαβα ότι η εφαρμογή θα έχει κερδίσει σίγουρα τις καρδιές μεγάλων και μικρών Android gamers. Ιδίως των μικρών γι’ αυτό και στη πρώτη εκκίνηση του app θα έρθετε αντιμέτωποι με μια ειδοποίηση για in-app αγορές.

 

cut-the-rope-2Το περιβάλλον του Παιχνιδιού


Όπως και στον πρώτο τίτλο, ο στόχος σας είναι να κόψετε διάφορα σχοινιά με απώτερο σκοπό να φτάσει στη κοιλιά του τετράποδου πρωταγωνιστή Om Nom, που μοιάζει με μια διασταύρωση αλιγάτορα και πράσινου ξινόμηλου, ένα ζαχαρωτό. Είναι αξιολάτρευτος, νομίζω το καταλάβατε από τις πρώτες μου λέξεις μέσα στο Review. Αλλά απλά να τον ταΐζετε δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ζαχαρωτό-γλύκισμα-καραμέλα για να συλλέξετε αστέρια, πάρα πολλά αστέρια, ειδικά αν θέλετε να κάνετε ένα πέρασμα μέσα από όλα τα 210 επίπεδα. Το Cartoon – ίστικο στυλ του παιχνιδιού αποτύπωσε όλα τα φανταχτερά χρώματα στο tablet μου με μεγάλη επιτυχία αλλά και τα πλούσια soundtrack είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν τη προσοχή κάθε μπόμπιρα. Όχι ότι εσείς θα ξεφύγετε από την αίσθηση του παλιμπαιδισμού…

Ένα puzzle game μέχρι το κόκκαλο, στο οποίο θα πρέπει να κάνετε σωστή χρήση του περιβάλλοντος και να ενεργήσετε έξυπνα στο κατάλληλο timing για να ολοκληρώσετε το στόχο σας.

Οι πιο αξιοσημείωτες προσθήκες σε αυτό το sequel είναι οι πέντε, πολύχρωμοι με τη σειρά τους, σύντροφοι του Om Nom. Ο Roto και ο Boo, βοηθούν τον Om Nom να κινήσει τα κοντόχοντρα πόδια του και να πάρει διαφορετικές θέσεις στην οθόνη ώστε να φτάσει τη καραμέλα του. Θα τους γνωρίσετε καθώς εξελίσσετε το παιχνίδι.

 

Πρέπει να βγει και λίγο χρήμα


Οι
Mobile προγραμματιστές έχουν βρει πολύ έξυπνα κόλπα για να βγάλουν λεφτά από ένα δωρεάν παιχνίδι και το Cut the Rope 2 μάλλον τα έχει όλα. Premium νομίσματα; Σίγουρα. In- app αγορές; Πολλές και ποικίλες. Ένα σύστημα που περιορίζει το παιχνίδι σας; Ναι ισχύει! Η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε χαριτωμένα κινούμενα σχέδια ή διαφημίσεις για να κερδίσετε “ενέργεια” ή αλλιώς περισσότερες προσπάθειες, χωρίς να χρειαστεί η αγορά τους με πραγματικά χρήματα. Το συνολικό αριθμό προσπαθειών-παιχνιδιών θα τον βρείτε στην οθόνη σας, πάνω και δεξιά παρέα με έναν φωτεινό ήλιο.

Δελεαστικές και άκρως επιθυμητές οι in-app αγορές μάλλον επειδή περιλαμβάνουν αστείες και περίτεχνες κινήσεις του πρωταγωνιστή όταν παίζετε μαζί του με τα δάχτυλά σας στην οθόνη όπως έκανα εγώ για αρκετή ώρα, αλλά και καπέλα για τον  Om Nom που αυξάνουν το συνολικό αριθμό των παιχνιδιών. 

 

Τι εντύπωση μου άφησε;


Δεν έχω παίξει το πρώτο Cut the Rope, αλλά μπήκα στο κλίμα του παιχνιδιού γρήγορα, μένοντας ευχαριστημένος. Είναι μια καλά σχεδιασμένη εφαρμογή με προκλητικό gameplay, λουσμένη από μια ατμόσφαιρα διασκέδασης. Η μουσική και τα οπτικά εφέ αποτελούν έναν αχτύπητο συνδυασμό για να προκαλέσουν πώρωση στα παιδιά σας, τραβώντας τα μακριά από σκηνές βίας, ακονίζοντας παράλληλα το μυαλό τους. Τα επίπεδα είναι στημένα με απίστευτα έξυπνο τρόπο έτσι καλό θα ήταν να νιώσετε υπερήφανοι όταν τα τελειώνετε με απόλυτη επιτυχία.

Καλή συνέχεια με τον Om Nom και προσοχή στο ζάχαρο!

 

Cut the Rope 2ZeptoLab Puzzle FreeDownload
icon
Cut the Rope 2ZeptoLab UK LimitedGames2,29 €Download

 

DetailsVersions
GamesRelease: 19-12-2013
AndroidTested: 1.0.3
45.84 mbNow: 1.5
8.3 10

Taste App

Cut the Rope 2

Έξυπνες σπαζοκεφαλιές και διασκέδαση συνθέτουν το τοπίο

1
Συνολική Ικανοποίηση8.8
Ενημερώσεις7.9
Διασκέδαση9.0
Θα το παίζαμε ξανά;8.6
Time Killing7.8
Ευκολία στη χρήση9.0
Μπαταρία7.3
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!