Αν ήσασταν από αυτούς που περάσατε αρκετές ώρες παίζοντας προσπαθώντας να πάτε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο flappy bird, τότε θα αγαπήσετε σίγουρα το Crossy Road και θα γίνει το νέο σας κόλλημα.

Δείτε επίσης: Με το Rail Rush θα ζήσεις μια περιπέτεια στα έγκατα της γης

Crossy RoadΤο παιχνίδι είναι πολύ απλό και αυτό είναι που το κάνει και ενδιαφέρον. Χειρίζεστε μία… κότα(στην πορεία σας δίνει και κάποιους άλλους χαρακτήρες όπως…βάτραχος ή αγελάδα) την οποία πρέπει να περνάτε από δρόμους που έχουν πολύ κίνηση. Πάντως, οι διαφορετικοί αυτοί χαρακτήρες δεν έχουν διαφορετικές ικανότητες. Απλά, αλλάζουν κάποιοι ήχοι και κάποια animations ανάλογα με τον κάθε χαρακτήρα.

Κάθε φορά που πατάτε στην οθόνη η κότα κινείται. Αν θέλετε να την μετακινήσετε στα πλάγια ή προς τα πίσω τότε απλά σέρνετε το δάχτυλό σας προς την αντίστοιχη κατεύθυνση. Συνεχώς όμως περνάνε αυτοκίνητα και νταλίκες τις οποίες πρέπει να αποφύγετε. Κατά διαστήματα θα συναντήσετε ακόμα και ποτάμια στα οποία κυλάνε κορμοί δέντρων και για να τα περάσετε θα πρέπει να διαλέξετε τη σωστή στιγμή κατά την οποία θα πηδήξετε από τον ένα κορμό στον άλλο. Οι ήχοι είναι αστείοι ενώ τα γραφικά δεν ενθουσιάζουν.

Το Crossy Road απαιτεί υψηλή αυτοσυγκέντρωση και ταχύτητα αν θέλετε να διανύσετε αποστάσεις χιλιάδων μέτρων

Υπάρχει μία επιλογή συντήρησης της μπαταρίας αλλά μειώνει κατά πολύ την ποιότητα των γραφικών. Επίσης, εκτός από σύνδεση με το Game Center(όπου κάποιοι παίχτες έχουν πετύχει τρομερά ρεκόρ διανύοντας χιλιόμετρα) υπάρχει και η δυνατότητα να ανεβάσετε στο twitter, να στείλετε με email ή να αποθηκεύσετε στα photo albums σας το στιγμιότυπο της ήττας σας. Για παράδειγμα μπορείτε να αποθηκεύσετε το στιγμιότυπο όπου η κότα σας έχει γίνει χαλκομανία πάνω σε ένα διερχόμενο τρένο. Συμπερασματικά, το Crossy Road είναι ένα συμπαθητικό παιχνίδι με το οποίο μπορείτε να περάσετε χαλαρά το χρόνο σας.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Crossy RoadYodo1 Games Action FreeDownload

App Store

icon
Crossy RoadHipster Whale Pty LtdGamesFreeDownload

 
Μέγεθος 165 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 1.5.4
 
8.4 10

Taste App

Crossy Road

Αν σας άρεσε το Flappy Bird, θα αγαπήσετε σίγουρα το Crossy Road.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις9.0
Θα το παίζαμε ξανα 8.0
Time Killing 8.5
Διασκέδαση 8.0
Ευκολία στη χρήση 9.9
Μπαταρία 8.0
Φιλική προς την οικογένεια 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος