Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία εφαρμογή που αποτελεί μία από τις κορυφαίες σε downloads στο Play Store και μας φέρνει στην θέση των οδηγών που ακούν καθημερινά πολλά από όλους μας και δεν είναι άλλοι από αυτούς των ταξί. Αυτή η μετάβαση θα γίνει μέσω του Crazy Taxi.

Δείτε επίσης: Το Vertigo θα θυμίσει σε πολλούς το πρώτο παιχνίδι που έπαιξαν ποτέ σε κινητό

crazy-taxiΗ χρήση της εφαρμογής αυτής είναι απλή. Ξεκινώντας αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα οδηγό ανάμεσα στις επιλογές που σου δίνει. Κάποιους μπορείς να τους αγοράσεις και άλλοι ξεκλειδώνουν μετά από κάποιο level. Έπειτα επιλέγεις ένα όνομα και ξεκινάει το story με την Gena να σου δίνει τις πρώτες πληροφορίες.

Όσον αναφορά την οδήγηση είναι απλά τα πράγματα. Το ταξί προχωράει μόνο του και επιλέγεις εάν θες να γίνονται αυτόματα οι στροφές ή να τις ελέγχεις εσύ. Εγώ προσωπικά επέλεξα το αυτόματο καθώς βρήκα λίγο δύσκολο το manual turn και έτσι πατάς μόνο το φρένο όταν η εφαρμογή στο ζητάει.

Αφού λοιπόν προχωρήσεις λίγο η Gena, η οποία είναι αυτή που έχει την εταιρεία με τα ταξί, είναι αυτή που σε ενημερώνει για νέους πελάτες και εσύ απλά ακολουθείς τα βελάκια για να φτάσεις στο σημείο παραλαβής και το σημείο που θα τους αφήσεις. Θα πρέπει να προσέχεις καθώς πρέπει να ολοκληρώσεις την διαδρομή σε ένα συγκεκριμένο χρόνο. Όταν συναντάς πολύ κίνηση πάτα απλά το Boost button και να ξεμπερδέψεις.

Με το Crazy Taxi μπορείς επιτέλους να οδηγήσεις με τρέλα χωρίς να σε νοιάζουν οι νόμοι και οι κανόνες!

Καθώς προχωράς και ολοκληρώνεις τις αποστολές σου μπορείς να ξεκλειδώνεις νέες τοποθεσίες στην πόλη και να μαζεύεις δολάρια. Εφόσον μαζεύεις δολάρια θα πρέπει να αναβαθμίζεις και το αμάξι σου για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις πιο γρήγορα τις δοκιμασίες σου. Αγορές κάνεις με διαμαντάκια τα οποία αγοράζεις ή τα μαζεύεις προχωρώντας στα levels.

Ένας άλλος τρόπος να μαζέψεις δολάρια είναι μέσω του Daily Rush στο οποίο μπορείς καθημερινά ολοκληρώνοντάς τις αποστολές που σου λέει να κερδίζεις δολάρια σε σχέση με τα chekpoints από τα οποία περνάς. Τέλος από την αρχική οθόνη μπορείς να δεις τα ταξί που έχεις αγοράσει ή αυτά που αντέχει η τσέπη σου να αγοράσεις, τις αναβαθμίσεις που έχεις κάνει και αυτές που έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σύμφωνα με το πορτοφόλι σου αλλά και τα πάντα για τον οδηγό.

Αυτά λοιπόν για το Crazy Taxi – City Rush, δοκιμάστε το και πείτε μου την άποψή σας!

Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

Google Play

Crazy Taxi™ City RushSEGA Racing FreeDownload

App Store

icon
Crazy Taxi™ City RushSega AmericaGamesFreeDownload

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000,000 - 50,000,000
Έκδοση 1.7.2
 
7.6 10

Taste App

Crazy Taxi – City Rush

Με το Crazy Taxi μπορείς επιτέλους να οδηγήσεις με τρέλα χωρίς να σε νοιάζουν οι νόμοι και οι κανόνες!

7
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις8.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.5
Time Killing 7.0
Διασκέδαση 7.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Μπαταρία 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 6 Βαθμολογίες ) 6.4

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος

  • Aikaterini Katsanevaki

    nice