Craze Rocket: 3 , 2 , 1! Εκτόξευση!

Ποίος από εσάς δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση:

“-Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;”

“-Θέλω να γίνω αστροναύτης!”

και τα κορίτσια αντίστοιχα ότι θέλουν να γίνουν πριγκίπισσες ή χορεύτριες μπαλέτο (έτσι έλεγαν πάντως στο νηπιαγωγείο που πήγαινα)… Η εφαρμογή Craze Rocket ή πύραυλος τρέλα όπως είναι ο Ελληνικός τίτλος υπόσχεται να πραγματοποιήσει το παιδικό σας όνειρο! Εκτοξεύστε τον δικό σας πύραυλο με προορισμό το φεγγάρι!

craze rocketΤο Craze Rocket είναι ένα αρκετά απλό παιχνίδι με ευφάνταστα μίνιμαλ γραφικά, τα οποία είναι λες και είναι σχεδιασμένα στην ζωγραφική. Από το μενού μέχρι το Gameplay αυτή η απλότητα που σε γοητεύει καθώς προδίδει μία αμεσότητα που ταιριάζει στην ιδέα του παιχνιδιού. Στο στόχο του που δεν είναι άλλως από το ονειρεμένο ταξίδι στο φεγγάρι.

Πάμε τώρα στα διαδικαστικά. Αρχικά στο μενού βρισκόμαστε στον διαστημικό μας σταθμό-γκαράζ. Εκεί βρίσκεται ο πύραυλος μας και έχουμε την δυνατότητα να τον αναβαθμίσουμε κομμάτι κομμάτι. Κάθε φορά που αγοράζετε ένα κομμάτι βελτιώνετε την απόδοση του πυραύλου, με μέγιστο τα πέντε αστεράκια. Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να αυξήσετε το κέρδος από τα ειδικά bonus που συλλέγετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Για παράδειγμα να κερδίσετε περισσότερα νομίσματα, περισσότερη βενζίνη και νερό. Να αυξήσετε την ποσοστό επισκευής του πυραύλου από τα χτυπήματα και να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο που βρίσκετε σε αδράνεια ο κινητήρας όταν το όχημα σας χτυπηθεί από κεραυνό! Αυτό συμβαίνει σε δύο περιπτώσεις, όταν περάσετε μέσα από σύννεφα ή όταν έρθετε σε επαφή με διαστημόπλοιο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μετά την εκτόξευση απλά στρίψτε το smartphone σας προς την κατεύθυνση που θέλετε να οδηγήσετε τον πύραυλο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα εμπόδια: αερόστατα, αεροπλάνα, σύννεφα και στην συνέχεια διαστημόπλοια και μετεωρίτες. Κάθε φορά που χτυπάτε ένα εμπόδιο μειώνεται η ζωή σας μέχρι που γίνεται έκρηξη και το παιχνίδι τελειώνει. Ακόμα και αν δεν έχετε συγκρούσεις το παιχνίδι τελειώνει όταν σας τελειώσουν τα καύσιμα, κάνοντας ελεύθερη πτώση προς την καταστροφή! Όσο περισσότερο αναβαθμίζετε τον πύραυλο σας, τόσο πιο μακριά θα φτάνετε, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ σας.

Σήμερα με μεγάλη μου έκπληξη κατάφερα να φτάσω στο φεγγάρι μετά από 166 εκτοξεύσεις! ( Όχι Μαμά δεν παίζω όλη μέρα με το κινητό!) σε χρόνο 1:59″, τον οποίο αργότερα βελτίωσα στο 1:51″. Γενικά η εφαρμογή Craze Rocket θέλει να της αφιερώσετε κάποιο χρόνο στην αρχή. Ξεκινώντας βρήκα το παιχνίδι αρκετά αργό και βαρετό, όμως η περιέργεια μου για το πώς μπορεί να γίνει στην συνέχεια νομίζω με αντάμειψε.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη μόνο για Android smartphones. Μπορείτε βέβαια να αγοράσετε την έκδοση χωρίς διαφημίσεις. Τέλος μια μικρή συμβουλή ως δώρο σε όσους διάβασαν το άρθρο μέχρι τέλους. Στο μαγαζί που μπορείτε να αγοράσετε νομίσματα με κανονικά χρήματα κάτω κάτω υπάρχει η επιλογή να κερδίσετε Rocket Points απλά βλέποντας ένα βίντεο ή να εγκαταστήσετε μία εφαρμογή και να την τρέξετε. Θα γλιτώσετε πολύ χρόνο από το να μαζέψετε απλά τα νομίσματα μετά από κάθε μία πτήση.

Rocket CrazeRixment Arcade FreeDownload

 

DetailsVersions
GamesRelease: 03-03-2012
AndroidTested: 1.3.3
5,5 mbNow: 1.3.9
7.1 10

Taste App

Craze Rocket

Ο πιο τρελός πύραυλος είναι έτοιμος για μια βόλτα στο φεγγάρι!

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις6.0
Διασκέδαση6.5
Θα το παίζαμε ξανά;6.5
Ευκολία στη Χρήση8.0
Μπαταρία9.0
Time Killing8.0
Ενοχλητικές διαφημίσεις5.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Ηλίας Παλαιγεωργίου

Με ένα Samsung Galaxy Core δοκιμάζω εφαρμογές για εσάς, αγαπημένα τα εύκολα games για να σκοτώνεις τον ελεύθερο σου χρόνο.