Όσοι είναι λάτρεις της λήψης πολλών φωτογραφιών, αλλά κουράζονται με το τεράστιο μέγεθος που καταλαμβάνουν στην συσκευή τους, θα κατανοήσουν γιατί το Cram αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για το κινητό τους. Με την χρήση αυτού του app μπορείς να μειώσεις το μέγεθος των φωτογραφιών που έχεις τραβήξει δίχως να αλλάξεις την ποιότητα τους και χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο τις πραγματικές διαστάσεις οθόνης / εκτύπωσης, ανάλυσης, ή την ομορφιά τους στη τελική.

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #2 

Cram

Αφού τραβήξεις τις φωτογραφίες που θες ανοίγεις το cram και αρχίζεις να επιλέγεις όσες φωτογραφίες επιθυμείς, διαλέγοντας αυτές που μόλις τράβηξες ή ακόμη και πιο παλιές εάν θες, γενικά δηλαδή όσες έχεις στην μνήμη του κινητού σου. Στην συνέχεια πατάς την επιλογή cram it και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το μέγεθος των φωτογραφιών σου από MB, μετατρέπεται στα πολύ βολικά από άποψη χώρου KB. Πιο συγκεκριμένα το μέγεθος μικραίνει έως και 3 φορές. Στην συνέχεια έπειτα από την μετατροπή μπορείς να διαγράψεις εσύ την αρχική εικόνα, καθώς ορθά δεν την διαγράφει από μόνο του. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε έναν νέο φάκελο που φτιάχνεται στο κινητό σου με το όνομα CramIt. Εκτός από αυτό έχεις την δυνατότητα μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις να επιλέξεις το Auto-Reduse το οποίο αυτόματα μικραίνει το μέγεθος των φωτογραφιών αμέσως μετά την λήψη τους, κρατώντας μόνο τις “μειωμένες”.

Cram

Cram

Φυσικά κι εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να μοιραστείς στιγμές με τους φίλους σου, είτε μέσω των social media είτε μέσω email ή ακόμα και μέσω άλλων εφαρμογών, χωρίς να σε απασχολεί πιθανή αποτυχία λόγω μεγάλου μεγέθους έχοντας και την δυνατότητα για πιο γρήγορη προώθηση.

Καλά όλα αυτά, αλλά να σας ενημερώσω πως υπάρχει ένα όριο 300 φωτογραφιών στο cram-άρισμα. Παρόλο αυτά μπορείς να πάρεις εάν θες επιπλέον 100 cram-αρίσματα κάνοντας tweet για την εξοικονόμηση χώρου που έκανες. Γι’ αυτό λοιπόν τον λόγο εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε 1,46 ευρώ για να καταργήσετε αυτό το όριο, κάντε ορθή χρήση του app σε φωτογραφίες που πραγματικά χρειάζονται «σμίκρυνση».

Είσαι fan της φωτογραφίας ή selfie freak;  Δοκίμασε τώρα το Cram!

Περιμένω απόψεις και μην ξεχνάς ότι μπορείς να βαθμολογήσεις με τη σειρά σου κάθε εφαρμογή στο Appview.gr!

Cram - Reduce PicturesAccusoft Corp Photography FreeDownload
icon
Cram - Reduce PicturesAccusoft PegasusPhoto & VideoFreeDownload
 
Μέγεθος 2.9M
Λήψεις 50,000 - 100,000
Έκδοση 3.4
 
7.9 10

Fire App

Cram – Reduce Pictures

13
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις8.0
Χρησιμότητα7.0
Αποτελεσματικότητα8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 12 Βαθμολογίες ) 6.7

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.