Το Clouds & Sheep αποτελεί μία εφαρμογή που σε κάνει κατά μία έννοια βοσκό. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να εκτρέφεις τα γλυκά σου προβατάκια. Η ίδια εφαρμογή είναι αυτή που σε καθοδηγεί και σου δίνει τις οδηγίες που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Γι’ αυτό τον λόγο να θυμάσαι πάντα να έχεις το νου σου για πινακίδες με την ένδειξη θαυμαστικού καθώς μέσω αυτών σου δίνονται κάποιες σημαντικές πληροφορίες για το στάδιο που βρίσκεσαι.

Δείτε επίσης: Το Headspace αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από ένα App διαλογισμού

cloudssheepΑς δούμε τα βασικά:

Για να φάνε τα ζωάκια σου θα πρέπει να τα μετακινείς κοντά στο γρασίδι, το να τα πετάς στον ουρανό τα κάνει χαρούμενα, το να τους τραβάς την ουρά και αυτά να γίνονται κουβάρι και να κάνουν κύκλους τα ζαλίζεις μεν, αλλά τα κάνεις να χαίρονται δε! Όσο πιο πολύ χαίρονται τόσα περισσότερα αστεράκια μαζεύεις. Με την χρήση των αστεριών που μαζεύεις μπορείς να αγοράζεις νέα πρόβατα.

Ταΐζοντας τα τώρα, με τα λουλούδια μπαίνουν σε μία ερωτική διάθεση. Τάισε τα αρσενικά και τα θηλυκά σου με τα λουλουδάκια και έτσι θα ερωτευτούν. Σημειώνω εδώ πως τα θηλυκά είναι αυτά με τις βλεφαρίδες. Εάν οι καρδούλες που βγάζουν τα ζευγάρια χτυπήσουν ένα σύννεφο τότε γεννιέται ένα νέο προβατάκι.

Γενικά όμως σε περίπτωση που πεινάνε και δεν έχεις αρκετά χορταράκια με την βοήθεια του ήλιου τα μικρά γρασίδια μετατρέπονται σε πιο μεγάλα για να τρώνε. Όσο πιο πολλά πρόβατα έχεις τόσο πιο πολλά νέα πράγματα θα ξεκλειδώνονται. Πατώντας στο καλάθι σου πάνω δεξιά και μεταφέροντας το πάνω στα αντικείμενα που θες μπορείς να τα αγοράζεις.

Εάν κάποιο προβατάκι βλέπεις ότι παθαίνει overheated τότε βρες του γρήγορα μια σκιά κάτω από ένα σύννεφο για να καλμάρει. Μπορείς να μαζεύεις πολλά σύννεφα μαζί αφού πρώτα τα μετακινήσεις με το δάκτυλο σου δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο γκρι σύννεφο βροχής. Με αυτό τον τρόπο πατώντας πάνω του, αρχίζει να βρέχει και έτσι ξεδιψάν τα διψασμένα ζωάκια σου. Πρέπει να είσαι προσεχτικός με την βροχή καθώς πρέπει να τα κρατάς ζεστά και στεγνά αλλιώς θα αρρωστήσουν.

Εάν δεις ένα μεγάλο σύννεφο να έρχεται με πιθανότητα βροχής και δεν θες να βρέξει με το δάχτυλο σου απλά κούνα το για να διασπαστεί. Εάν τώρα έχεις ανάγκη από σύννεφα, κουρεύοντας τα ζωάκια σου αποκτάς κάποια καθώς το μαλλί τους μετατρέπεται σε σύννεφο. Όταν κάποιο είναι κουρασμένο απλά πέφτει σε βαθύ ύπνο κι αν θες να το ξυπνήσεις πατάς πάνω του. Όσα περισσότερα challenges ολοκληρώνεις τόσο περισσότερο χώρο ξεκλειδώνεις για να μεγαλώσεις το κτήμα σου. Εάν θες να σκοτώσεις κάποιο πρόβατο επειδή έχουν μαζευτεί πολλά, απλά ρίξε πάνω του πολλούς κεραυνούς, θα πεθάνει και θα γίνει σύννεφο.

Με το Clouds & Sheep γίνεσαι ο στοργικός βοσκός που κρύβεις μέσα σου.

Αυτά είχα να σας αναφέρω για το Clouds & Sheep, το οποίο αποτελεί μία από τις πιο hot εφαρμογές καθώς έχει ήδη πάνω από 10μύρια downloads παγκοσμίως. Εσείς τι λέτε;

Clouds & SheepHandyGames Simulation FreeDownload
icon
Clouds & Sheepwww.handy-games.com GmbHGamesFreeDownload


 

Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000,000 - 50,000,000
Έκδοση 1.10.2
 

7.5 10

Taste App

Clouds & Sheep

Με το clouds and sheet γίνεσαι ο στοργικός βοσκός που κρύβεις μέσα σου.

5
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις6.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.0
Time Killing 7.5
Διασκέδαση 7.5
Ευκολία στη χρήση 8.5
Μπαταρία 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 3.7

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.