Τα online παιχνίδια στρατηγικής τώρα τελευταία φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη απήχηση έτσι και το Clash of Clans ρίχτηκε στη μάχη ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Το παιχνίδι επικεντρώνεται γύρω από τη δημιουργία μιας βάσης, ενός χωριού μέσα σε ένα εχθρικό online περιβάλλον που στη συνέχεια πρέπει να προστατευτεί από άλλους παίκτες. Γίνεται καθόλου ενδιαφέρον; Μην ξεχνάτε ότι έχετε τη δυνατότητα να επιτεθείτε και εσείς σε αντίπαλους παίκτες.

Το Clash of Clans αξίζει τη προσοχή σας διότι δεν επιστρατεύει τα κουραστικά και στενά πλέον όρια, πάνω στα οποία βασίζονται τα πιο πολλά δωρεάν παιχνίδια. Αντ ‘αυτού, η πρόοδος της προσπάθειας σας εξαρτάται από τα καταστήματα χρυσού και ελιξίριου, τα οποία συσσωρεύονται μέσα από τα ορυχεία που τοποθετείτε κατά μήκος του καταυλισμού σας. Η ιστορία επιβραβεύει και ανταμοίβει αυτούς που προσπαθούν και είναι αφοσιωμένοι στο στόχο τους έτσι και το παιχνίδι δεν σας απογοητεύει τη στιγμή που γίνεται ενδιαφέρον, με την εμφάνιση παραθύρων πληρωμής.

clash-of-clans

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι όσο εξελίσσεται μπροστά το παιχνίδι και οι αποστολές θα ξεκινήσουν να απαιτούν τρελά ποσά χρυσού που μερικές φορές μπορεί να πάρει ολόκληρες μέρες μέχρι να συσσωρευτούν. Τελικά το θέμα είναι να λυγίσετε και να αγοράσετε κάποιο premium πακέτο ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Ευτυχώς, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις αποστολές, πράγμα που θα σας κρατούσε πίσω μέχρι να ολοκληρωθούν, έτσι μπορείτε πάντα να πάτε εκεί έξω και να επιτεθείτε είτε στα ξωτικά ή να προκαλέσετε σε μάχη άλλους παίκτες στην επικράτειά τους. Είναι μια λεπτή συμβιβαστική λύση που επιτρέπει άπειρους παίκτες να εξασκούνται αντιμέτωποι με ευκολότερες προκλήσεις ενώ οι hardcore παίκτες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν ζωντανό και σκεπτόμενο πρόσωπο. Η ανάπτυξη των στρατευμάτων γίνεται συνήθως με απλό tap σε διάφορα σημεία στην οθόνη σας και τα στρατεύματα κάνουν την υπόλοιπη δουλειά.

Γενικότερα η εμπειρία είναι διασκεδαστική, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πεδίο της μάχης έως ότου αναπτύξετε όλα τα στρατεύματά σας και ότι θα τα χάσετε όλα κερδίσετε ή όχι, αποτελεί κάτι τουλάχιστον ενοχλητικό.

Παρόλο που το Clash of Clans είναι ένα απλό παιχνίδι ίσως αυτό το χαρακτηριστικό να το καθιστά και πανίσχυρο απέναντι στα υπόλοιπα online παιχνίδια στρατηγικής.

Clash of ClansSupercell Strategy FreeDownload
icon
Clash of ClansSupercell OyGamesFreeDownload

 

DetailsVersions
GamesRelease: 01-10-2013
AndroidTested: 5.113.2
43.40 mbNow: 7.65.5
8.7 10

Fire App

Clash of Clans

Ένα επικό παιχνίδι στρατηγικής

1
Συνολική Ικανοποίηση9.3
Ενημερώσεις9.0
Διασκέδαση8.9
Θα το παίζαμε ξανά;8.9
Time Killing9.0
Ευκολία στη χρήση9.0
Μπαταρία7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

  • Thodoris Parathiras

    Το καλύτερο παιχνίδι με διαφορά και σε android και σε iphone!!!!!!

  • Sitoglou Kostas

    Πολύ καλό αλλά πρέπει να είσαι από πάνω όλη μέρα…