Διάβασε σε 2 λεπτά

Check In Class

Εδώ και λίγους μήνες η Τράπεζα Πειραιώς έχει δημιουργήσει μία νέα εφαρμογή με σκοπό να μοιράσει δώρα σε φοιτητές διαφόρων ΑΕΙ και ΤΕΙ ολόκληρης της χώρας κάνοντας απλά ένα check in όταν θα βρίσκονται στην σχολή τους και ονομάζεται Check In Class.

Διάβασε επίσης: Είσαι Φοιτητής; Οι εξισώσεις έχουν γίνει ο εφιάλτης σου; Με την εφαρμογή Photomath τα Μαθηματικά θα φαίνονται παιχνιδάκι!  

Κατέβασε λοιπόν το app στο κινητό σου, πήγαινε στη Σχολή σου, κάνε Check In Class και δες αν κέρδισες στη στιγμή ένα powerbank. Συνέχισε να κάνεις καθημερινά Check In στη Σχολή σου καθώς με κάθε νέο κερδίζεις όλο και περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση. Απόκτησε ένα ή περισσότερα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που σου ταιριάζουν και ζήτησε να ενεργοποιηθούν όλες οι συμμετοχές που έχεις για τη Μεγάλη Κλήρωση. Επιπλέον εάν θελήσεις να έχεις περισσότερες συμμετοχές βγες πρώτος στις θέσεις του leaderboard μεταξύ των συμφοιτητών σου. Εκτός από αυτά εάν αποκτήσεις προϊόντα από 3 διαφορετικές κατηγορίες κερδίζεις αμέσως δώρο χωρίς καμία κλήρωση.

Check In Class

Check In Class

Τα ιδρύματα που συμμετέχουν είναι: Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης, Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πανεπιστήμιο Πατρών, Τ.Ε.Ι. Πάτρας, Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

Κέρδισε δώρα στην στιγμή με το Check In Class!

Στo tab νέα μάθε πράγματα σχετικά με την σχολή σου και γενικότερα με την φοιτητική σου ζωή.

Check In Class

Γρήγορα λοιπόν δες αν το Ίδρυμα σου ανήκει σε αυτά που συμμετέχουν στον διαγωνισμό καθώς η διάρκεια του είναι έως 31/12/2015 και ξεκίνα τα check in.

Google Play

Check In ClassPiraeus Bank S.A. Lifestyle FreeDownload

App Store

Item not available.
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000 - 50,000
Έκδοση 2.15.24
 
6.8 10

Taste App

Check In Class

12
Συνολική Ικανοποίηση6.5
Ενημερώσεις6.5
χρησιμότητα7.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 11 Βαθμολογίες ) 7.2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.