Ώρες να έχετε να βγάζετε φωτογραφίες μπροστά από έναν καθρέφτη. Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά κάθε συσκευής Android είναι κάμερα του και υπάρχουν αμέτρητα apps που φροντίζουν να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες ώστε να ξεζουμίσετε τις ικανότητες της. Καλά μαντέψατε, το Cartoon Camera προσθέτει στις φωτογραφίες σας έναν καρτουνίστικο χαρακτήρα.

Είναι μία από αυτές τις εφαρμογές που εφαρμόζουν τα φίλτρα τους, εκείνη τη στιγμή που θα τραβήξετε τη φωτογραφία αντί να επεξεργαστείτε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί ήδη. Αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του.

Cartoon-CameraΓια παράδειγμα μπορείτε να κάνετε λήψη φωτογραφιών ακριβώς έτσι όπως θέλετε να καταλήξουν, δηλαδή η επεξεργασία είναι άμεση χωρίς να περάσετε την ταλαιπωρία του ανοίγματος νέου app για την εφαρμογή οποιαδήποτε αλλαγής, αλλά δεν έχετε στη διάθεση σας τη μη-παραποιημένη έκδοση της φωτογραφίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα θέλετε να προσθέσετε τα καρτουνίστηκα εφέ μετά τη λήψη, έτσι το Cartoon Camera ίσως να μην είναι και η πιο σωστή επιλογή.
Παρόλα αυτά, είναι εύκολο και διασκεδαστικό στη χρήση. Υπάρχουν 12 εφέ για να επιλέξετε, μεταξύ των Cartoon, Color Drawing, Sepia, White Strokes, Dark Strokes, Colored Edges, Pencil Sketches.

Για τα βέλτιστα αποτελέσματα παίξτε με τις μπάρες χρώματος και ευαισθησίας που βρίσκονται στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης. Εάν η φωτογραφική μηχανή της συσκευής σας υποστηρίζει αυτόματη εστίαση απλά αγγίξτε την οθόνη με τον συνήθη τρόπο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την εμπρόσθια κάμερα εάν φυσικά υπάρχει ώστε να πειραματιστείτε πάνω στην ομορφιά σας.

Η εφαρμογή Cartoon Camera έχει αυτά που πρέπει, για το όνομα που κουβαλάει. Μπορείτε να την αποκτήσετε εντελώς δωρεάν και μακάρι να δούμε στο μέλλον προσθήκες που θα τη κάνουν ακόμη περισσότερο ανταγωνιστική.

 

Item not available.

 

DetailsVersions
ΦωτογραφίαRelease: 06-02-2012
AndroidTested: 1.2.2
1 mbNow: 1.2.2
6.4 10

Give App

Cartoon Camera

Δώστε μια καρτουνίστικη χροιά στις φωτογραφίες σας

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις5.5
Χρησιμότητα6.0
Αξιοπιστία6.9
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

  • Eleni Leventi

    kali efarmogi alla tsampa xwro 8a piasei……

    Τρελοψαρακι Βυθος