Η παγκόσμια μόδα με τις φωτογραφίες (selfies ή όχι) προτρέπει ουσιαστικά τους developers να ανεβάζουν συνέχεια εφαρμογές που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Μία από αυτές είναι και η εφαρμογή Camu η οποία παρουσιάζεται σαν ιδανική για selfies!

Δείτε επίσης: Με την εφαρμογή ΤheTake έχεις τις καλύτερες και οσκαρικές γκαρνταρόμπες στο τσεπάκι σου

camuΗ βασική οθόνη του Camu είναι η οθόνη της κάμερας. Αν αντί για φωτογραφία θέλετε να τραβήξετε βίντεο απλά κρατάτε πατημένο για λίγο το button με το οποίο τραβάτε την φωτογραφία ώστε να αλλάξετε λειτουργία. Στις φωτογραφίες έχετε αρκετές επιλογές μεταξύ των οποίων είναι η χρήση φλας, το μέγεθος της φωτογραφίας(τετράγωνη ή σε πλήρη οθόνη), η δημιουργία online κολάζ φωτογραφιών (2,3 ή 4 φωτογραφιών) αλλά και η εστίαση σε συγκεκριμένα σημεία(επιλέγοντας blur μπορείτε να θολώσετε το υπόλοιπο μέρος).

Το βασικό χαρακτηριστικό όμως του Camu είναι η εναλλαγή φίλτρων real-time πριν βγάλετε την φωτογραφία με πολύ εύκολο τρόπο. Συγκεκριμένα περνάτε οριζόντια το δάχτυλο σας απλά πάνω από την κάμερα. Αντίστοιχα, μπορείτε να ρυθμίσετε την φωτεινότητα περνώντας κάθετα το δάχτυλο πάνω από την κάμερα. Επίσης, μπορείτε να ζουμάρετε πατώντας απλά στο σημείο που θέλετε. Στις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει μπορείτε να προσθέσετε ένα υδατογράφημα με την τοποθεσία και να τις μοιραστείτε εύκολα και γρήγορα στο Facebook, το Twitter, το WhatsApp, το Instagram ή μέσω email. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε δικό σας κείμενο ή κάποια κείμενα που έχει ήδη αποθηκευμένα.

Με το Camu μπορείτε να δείτε πως θα φαίνονται οι φωτογραφίες σας φιλτραρισμένες πριν καν τις τραβήξετε

Άλλο ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Camu είναι το auto-timer. Μάλιστα, δίνει τη δυνατότητα να τραβηχτούν έως και τρεις φωτογραφίες κατά τη διάρκειά του με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες να βγει μια πιο καλή selfie. Γενικά, το Camu είναι μία εφαρμογή που αξίζει να δοκιμάσετε. Προστέθηκαν φίλτρα στο τελευταίο update, γεγονός που δείχνει ότι δεν είναι παρατημένη στην αρχική της μορφή ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να αγοράσετε επιπλέον φίλτρα αν το επιθυμείτε.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Camu - Camera for perfect picsSumoing Photography FreeDownload

App Store

icon
Camu - Camera for simply perfect picturesSumoing LtdPhoto & VideoFreeDownload

DetailsVersions
ΦωτογραφίαRelease: 15-04-2014
iOSTested: 2.3
26.1 mbNow: 2.8
8.0 10

Taste App

Camu

Με το Camu μπορείτε να δείτε πως θα φαίνονται οι φωτογραφίες σας φιλτραρισμένες πριν καν τις τραβήξετε.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις9.0
Χρησιμότητα 7.5
Αξιοπιστία 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος