Το Cal πρόκειται για μια εφαρμογή με πολλά παραπάνω από ένα απλό ημερολόγιο. Το design του, η χρησιμότητα του καθώς και η ευκολία στη χρήση είναι τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από τα άλλα κοινά ημερολόγια. Το design της εφαρμογής είναι απλό και όμορφο συγχρόνως και αυτό το καταλαβαίνετε από το εναρκτήριο screenshot.

CalΤο Cal είναι το κατάλληλο ημερολόγιο γιατί μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις που έχετε από ένα ψηφιακό ημερολόγιο. Βασική λειτουργία του είναι η δημιουργία συναντήσεων. Με τη δημιουργία συνάντησης την ημέρα της επιλογής σας μπορείτε να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις για σημαντικά γεγονότα είτε πρόκειται για κάποιο meeting είτε για καφέ στο κέντρο.

Στη δημιουργία της συνάντησης μπορείτε να προσθέσετε όλες τις λεπτομέρειες που θεωρείτε σημαντικές όπως είναι η τοποθεσία της συνάντησης και η λήψη οδηγιών αυτής. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε τα άτομα που θα βρίσκονται εκεί καθώς και να δημιουργήσετε σημειώσεις που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Τέλος, δηλώνετε το χρονικό διάστημα πριν από την συνάντηση που επιθυμείτε να σας υπενθυμίσει η εφαρμογή τη συγκεκριμένη συνάντηση και αν θέλετε να επαναλαμβάνεται άλλες μέρες στο ημερολόγιο σας, λόγου χάρη «Μάθημα Αγγλικών, 7-9, επανάληψη κάθε δύο μέρες».
Σε περίπτωση που θέλετε να σημειώσετε ένα γεγονός ή μια υποχρέωση για συγκεκριμένη μέρη επιλέγετε την ένδειξη “All day”. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες με υποχρεώσεις και εργασίες για συγκριμένες μέρες της εβδομάδας. Με το πέρας είτε της συνάντησης είτε της μέρας οι συναντήσεις δεν διαγράφονται αν δεν το επιλέξετε εσείς, αυτό αποσκοπεί στο να έχετε την δυνατότητα να μεταφέρετε τις όποιες υποχρεώσεις δεν ολοκληρώσετε για κάποια άλλη ημερομηνία. Εδώ πρέπει να το τονίσουμε ότι η εφαρμογή συγχρονίζεται με τα υπόλοιπα ημερολόγια που έχετε στο smartphone σας ώστε να μην χρειάζεται να ξαναγράφετε γεγονότα από το παλιό στο καινούργιο.

Στα extras, επειδή το Cal είναι δημιούργημα της Any.do η οποία έφτιαξε το ομώνυμο Any.DO, έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε τις δύο εφαρμογές για να διαχειριστείτε καλύτερα τους στόχους που θέτετε με το Any.DO. Επίσης το Cal σας προτρέπει προσθέσετε στο ημερολόγιο σας τα γενέθλια των φίλων σας από το Facebook ώστε να ξέρετε από την αρχή του μήνα ποιοι έχουν γενέθλια. Δεν θα το συστήναμε αν στο προφίλ σας έχετε τετραψήφιο αριθμό φίλων.

Τέλος, κάθε ημερολόγιο χαρακτηρίζετε από τις φωτογραφίες που το συνοδεύουν για το λόγο αυτό οι δημιουργοί του Cal έχουν τοποθετήσει στο background κάθε ημέρας και μια διαφορετική φωτογραφία υψηλής ποιότητας. Τα θέματα των φωτογραφιών μπορείτε να τα βρείτε στις ρυθμίσεις και να διαλέξετε ποια επιθυμείτε.

 

Google Play

Cal - Google Calendar + WidgetAny.do Productivity FreeDownload

App Store

icon
Cal – Shared Calendar, Daily Organizer, Weekly PlannerAny.DO inc.ProductivityFreeDownload

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 07-12-2013
AndroidTested: 1.0.1
13 mbNow: 1.1.6

 

7.2 10

Review

Cal

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις5.0
Χρησιμότητα7.0
Ευκολία στη χρήση 7.5
Αποτελεσματικότητα8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!