Το Branches for Twitter της SysNucleus προσφέρει έναν μοναδικό και καινοτόμο τρόπο για να διαβάσετε το timeline του Twitter σας. Εμφανίζει τα tweets στο timeline σας, ως συνήθως, αλλά αν πατήσετε σε κάποιο από αυτά, τότε δείχνει τα tweets των τελευταίων 4 ωρών από τον εν λόγω συγγραφέα(wanna be ποιητή που θέλει να γοητεύσει με τις εξυπνάδες του, τις κορασίδες που ακολουθούν τον @oKounelos) σε ένα μόνο κλάδο.

Branches-for-Twitter1Ομολογουμένως αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος για να παρακολουθείτε γεγονότα, συζητήσεις και τάσεις. Έχουμε λοιπόν ομαδοποίηση των tweets, γεγονός που αποφορτίζει το timeline και δεν χάνεστε μέσα στον χείμαρρο της άσκοπης πληροφόρησης.

Το Branches for Twitter είναι ένα καλοστημένο concept που εγγυάται μια πιο άνετη και αποτελεσματική ανάγνωση Ley της ροής του Twitter. Όταν τέλειωσα με τη περιήγηση, η οποία δεν κράτησε πάνω από 2 λεπτά, κατάλαβα ότι η εφαρμογή θέλει ακόμα δουλίτσα. Γιατί αυτό; Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα «reading app» για το Twitter. Θα πρέπει να γίνουν ενέσεις βελτίωσης. Κατ’ αρχάς, θα πρέπει τα hashtags και τα προφίλ των χρηστών να γίνουν λειτουργικά. Χρειάζονται βασικές λειτουργίες, όπως RT, απευθείας μηνύματα, επισύναψη εικόνων, κλπ. Μπορεί να ζητάω πολλά αλλά μια μεγάλη προσθήκη θα ήταν η ρύθμιση του χρονικού διαστήματος ώστε να ξεφύγουμε από τα όρια του 4ώρου.

Δώστε χρόνο στη SysNucleus να εξελίξει την εφαρμογή γιατί τη συστήνω ανεπιφύλακτα για τους fans του Twitter.

 

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: –
AndroidTested: 1.1
617 kbNow: 1.2


7.0 10

Taste App

Branches for Twitter

Παρέχει λειτουργίες που κάνουν την ανάγνωση των tweets ευκολότερη

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις3.0
Χρησιμότητα7.9
Ευκολία στη χρήση9.0
Αποτελεσματικότητα8.1
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!