Το συγκεκριμένο παιχνίδι πρόκειται για ένα κλασσικό racing game σαν ένα από τα πολλά παιχνίδια που υπάρχουν στην κατηγορία του. Οι λειτουργίες και οι ιδιότητες του θυμίζουν λίγο το Hill Climb Racing ωστόσο υπάρχουν νέες καινοτομίες που το κάνουν διαφορετικό και μία απ’ αυτές είναι τα αρκετά καλά γραφικά που ξεχωρίζουν. Παρόλα αυτά δεν είναι το μόνο πράγμα που το διαχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Δείτε επίσης: Ξέχασες που πάρκαρες; Το Find My Car θα σας καθοδηγήσει εκεί που έχετε σταθμεύσει το αυτοκίνητό σας

bike-racing-3dΦυσικά ο σκοπός του Bike Racing 3D είναι να τερματίσεις την πίστα στο δυνατό ελάχιστο χρόνο αποφεύγοντας τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο σου.

Μια μεγάλη ποικιλία από πίστες γεμάτες με κιβώτια, παλιά ξύλα, ρόδες αυτοκίνητων και βαρέλια, ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια σου. Το παιχνίδι προσφέρει αρκετή δράση με δυνατότητες ακροβατικών που μπορεί να κάνεις καθώς συναντάς τα φλεγόμενα στεφάνια που σου φράζουν το δρόμο αλλά κι επειδή έχεις όρεξη για τρελίτσες.

Το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο ρυθμίσεις που αφορούν την διαχείριση της μηχανής σου:

  • Κούνημα της συσκευής δεξιά και αριστερά που μετατοπίζουν την μηχανή μπροστά η πίσω αντίστοιχα
  • Ή tap στην οθόνη εμφανίζοντας τα κουμπιά μπροστά και πίσω που κάνουν την μηχανή σου να κάνει σούζες η μπροστοκολιές

Στην οθόνη επίσης εμφανίζονται τα κουμπιά του γκαζιού και του φρένου(brake) καθώς και το αντίστοιχο κουμπί του ban hop που εκτοξεύει την μηχανή σου και σε βοηθούν σε διάφορα κόλπα. Τέλος υπάρχει και το κουμπί του nitro το οποίο γεμίζει όταν η μηχανή βρίσκεται για αρκετή ώρα στον αέρα ή όταν κάνεις κόλπα όπως back flip ή front flip. Μέσα στην πίστα είναι σκορπισμένα νομίσματα τα οποία αν αποκτήσεις, κατακτάς αρκετούς πόντους. Επίσης κάθε φορά που κάνεις κάποιο λάθος και ο μοτοσικλετιστής πέφτει από την μηχανή το παιχνίδι σε επαναφέρει στο αντίστοιχο checkpoint που είχες φτάσει. Στο τέλος κάθε πίστας εμφανίζεται τι ρεκόρ χρόνου έχεις πραγματοποιήσει, οι φόρες που έπεσε ο μοτοσικλετιστής καθώς και πόσα νομίσματα απέκτησες στη πορεία. Το παιχνίδι διαθέτει αρκετά achievements τα οποία διαφέρουν από πίστα σε πίστα. Προχωρώντας ωστόσο το επίπεδο δυσκολεύει και υπάρχουν περισσότερα ατυχήματα. Το γκάζι είναι αρκετά επικίνδυνο καθώς και το nitro. Επίσης στο garage υπάρχουν ως σύνολο 5 μηχανές τις οποίες μπορείς να βελτιώσεις. Κάθε μια από αυτές έχει τις κατηγορίες του velocity, stability, flexible, acceleration και lives. Η κάθε μηχανή είναι διαφορετική αλλά έχει και τα ελαττώματα της. Το παιχνίδι διαθέτει 60 διαφορετικές πιστές και πολλά εμπόδια όπως προαναφέρθηκε.

Το παιχνίδι Bike Racing 3D προσφέρει μια γεύση από την εμπειρία οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας αλλά και ενός fast-paced game play που το κάνουν γρήγορο και απολαυστικό.

Τα γραφικά είναι αρκετά καλά αφού πρόκειται για παιχνίδι κατηγορίας 3D. Έξαλλου είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι κλασσικό και εύκολο στην κατανόηση αλλά αρκετά δύσκολο στο να γίνεις master της μηχανής και να τερματίσεις και τις 60 πιστές.

Ένα άρθρο από τον

 Μάνο Μητσόπουλο

Facebook

Bike Racing 3DWords Mobile Racing FreeDownload
DetailsVersions
GamesRelease: 23-10-2014
AndroidTested: 1.6
14 mbNow: 1.7
7.2 10

Taste App

Bike Racing 3D

Το παιχνίδι Bike Racing 3D προσφέρει μια γεύση από την εμπειρία οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας αλλά και ενός fast-paced game play που το κάνουν γρήγορο και απολαυστικό.

1
Συνολική Ικανοποίηση6.5
Ενημερώσεις5.0
Θα το παίζαμε ξανα 6.5
Time Killing 8.0
Διασκέδαση 7.5
Ευκολία στη χρήση 8.5
Μπαταρία 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος