Οι εποχές είναι δύσκολες και καλό είναι να προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μας με χαμόγελο! Αυτό θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν της εφαρμογής BeHppy η οποία φιλοδοξεί να γίνει ο ψηφιακός τόπος διασκέδασης μας.

Δείτε επίσης: Στο Icycle: On Thin Ice μπορεί να έχει κρύο αλλά ο Dennis με το ποδήλατό του έχει μόνο μια αποστολή, να βρει τον έρωτα του

behppyΑνοίγοντας την εφαρμογή για πρώτη φορά θα εμφανιστούν κάποιες οδηγίες(ωραία σχεδιασμένες) για το πως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Δεν απαιτείται εγγραφή οπότε μπορείτε γρήγορα να αρχίσετε να χαζεύετε τις αστείες φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες ή να ανεβάσετε τις δικές σας. Επίσης, θα σας ζητηθεί η άδεια να γνωρίζει η εφαρμογή την τοποθεσία σας αλλά και να σας στέλνει ειδοποιήσεις(push notifications). Έτσι, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για posts που έγιναν κοντά σας.

Όταν ανεβάζετε μία δικιά σας χαρούμενη ή αστεία στιγμή οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν να σας κάνουν ένα smile (που είναι το αντίστοιχο like του facebook). Επίσης, μπορούν να σας απαντήσουν με μία δικιά τους αντίστοιχη φωτογραφία(η απάντηση ονομάζεται echo). Επειδή οι χρήστες της εφαρμογής δεν έχουν δημιουργήσει λογαριασμό σε αυτή και θέλοντας να διασφαλίσουν οι δημιουργοί ότι σε περίπτωση αλλαγής της συσκευής δε θα χαθούν τα posts, έχουν προσθέσει έναν κωδικό (Recovery Key) τον οποίο μπορείτε να βρείτε στις ρυθμίσεις(Settings -> Preserve Your Content screen) και να τον αποθηκεύσετε.

Το BeHppy έχει λιτό αλλά παράλληλα προσεγμένο User Interface που κολλάει άψογα με το θέμα της εφαρμογής.

To BeHppy είναι μία εφαρμογή με καλές προοπτικές που όμως χρειάζεται σίγουρα περισσότερη συμμετοχή για να μπορέσει να επιβιώσει. Το να γίνεται ένα ποστάρισμα ανά 5-6 ώρες σίγουρα δεν βοηθάει καθόλου στο να διαδοθεί. Τα πάντα γίνονται ανώνυμα και αυτό είναι πλεονέκτημα για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή απρόσωπα. Από την άλλη όμως, αυτοί που θέλουν να φαίνονται περισσότερο θα χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Item not available.
 
Μέγεθος 0 Byte
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση Εξαρτάται από τη Συσκευή
 
5.5 10

Give App

BeHppy

Η εφαρμογή BeHppy φιλοδοξεί να γίνει ο ψηφιακός τόπος διασκέδασης μας.

1
Συνολική Ικανοποίηση6.5
Ενημερώσεις1.0
Χρησιμότητα 7.0
Αποτελεσματικότητα 5.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος