Βγάλτε τον κασκαντέρ αλλά και το μηχανικό που κρύβεται μέσα σας, σε ένα παιχνίδι 2 σε 1 με κατασκευές, άλματα και γκάζια που φτάνουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Διάβασε επίσης: Οι δημιουργοί του Winks περνάνε από ανάκριση και μας απαντούν!

BC Stunts

Το Bridge Constructor Stunts καταφέρνει αυτά ακριβώς που λέει το όνομά του και κάτι παραπάνω. Ουσιαστικά, το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο λειτουργίες, τη λειτουργία χτισίματος και τη λειτουργία οδήγησης. Στην αρχή της πίστας καλείστε να χτίσετε τις ράμπες από τις οποίες θα “απογειωθείτε” και στη συνέχεια να πάρετε τον έλεγχο του αμαξιού και να τεστάρετε τις κατασκευές σας.

Γίνε ο φορτηγατζής των ονείρων σου στο BC Stunts

Μην νομίζετε ότι πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι ταχύτητας. Πολλές φορές ο σχεδιασμός των επιπέδων θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε καλό σκορ και όχι απλά να περάσετε την πίστα. Θέτωντας πολλούς περιορισμούς αλλά και προκλήσεις, το παιχνίδι μπορεί να σας αναγκάσει σε πoλλή σκέψη και να γίνει μεγάλη σπαζοκεφαλιά.

BC Stunts

Ο χειρισμός κατά την κατασκευή αλλά και κατά την οδήγηση είναι αρκετά εύκολος και σε συνδυασμό με την σαφή παρουσίασή του από το παιχνίδι, επιτρέπει στο χρήστη να βυθιστεί στο παιχνίδι χωρίς καθόλου χάσιμο χρόνου. Αν και το κομμάτι της οδήγησης θα μπορούσε να έχει πιο εξειδικευμένο χειρισμό, πέρα από 2 μόνο κουμπιά για γκάζι-φρένο (αντίστοιχα γύρισμα προς τα μπρος και προς τα πίσω όταν βρισκόμαστε στον αέρα), δεν παύει να είναι άκρως διασκεδαστικό σε συνδυασμό με τα απίστευτα κόλπα που κάνει το αμάξι μας στον αέρα και τις ατελείωτες εκρήξεις.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και δεν πρόκειται να αφήσουν κανένα παραπονεμένο. Το καρτουνίστικο στυλ δένει πολύ ωραία με τις εξωπραγματικές μανούβρες των οχημάτων αλλά και τις καταστροφές που προκαλούν όταν δεν τις πετυχαίνουν.

BC Stunts

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού επιτρέπει στον παίκτη να παίξει μόνο τις δύο πρώτες «εκστρατείες» χωρίς να πληρώσει. Από την άλλη, η επί πληρωμή έκδοση έχει όλες  εκστρατείες ξεκλειδωμένες και δεν έχει καθόλου διαφημίσεις. Αν και η δωρεάν έκδοση είναι αρκετά διασκεδαστική, τελειώνει σχετικά σύντομα και παίζει περισσότερο τον ρόλο demo για το υπόλοιπο παιχνίδι.

Εάν είστε λάτρης των αμαξιών, τον κατασκευών ή της αδρεναλίνης τότε σίγουρα θα βρείτε το BC Stunts ιδιαίτερα διασκεδαστικό και θα κάψετε αρκετές ώρες χτίζοντας, τρέχοντας και διαλύοντας.

Google Play

Bridge Constructor Stunts FREEHeadup Games Simulation FreeDownload

App Store

κατεβάστε το από εδώ

7.8 10

BC Stunts

BC Stunts

3
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις8.0
ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΞΑΝΑ8.0
TIME KILLING7.5
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ8.0
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ8.0
ΜΠΑΤΑΡΙΑ7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 7.4

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.