Το Badland πρόκειται για ένα πονηρό παιχνίδι που απαιτεί δεξιότητα από το χρήστη για να οδηγήσει το χνουδωτό πλασματάκι μέσα από διάφορα φυσικά ή μη εμπόδια του περιβάλλοντος. Είναι απλό αλλά πολύ,πολύ σκαλωτικό. Το πλούσια διακοσμημένο σκηνικό και η απίστευτη μουσική απογειώνουν το παιχνίδι.

Κunnamedατ’ αρχάς να πούμε ότι για να κατευθύνεις το πλασματάκι σου, στο τραχύ και γεμάτο κινδύνους τοπίο, πατάτε πάνω στην οθόνη για να το κάνετε να πετάξει. Σε κάθε επίπεδο υπάρχουν δεκάδες εμπόδια για να αποφύγεις από φυσικά εμπόδια όπως βράχοι και κορμοί δέντρων μέχρι και σωλήνες, επικίνδυνα γρανάζια, λέιζερ κλπ.

Για να περάσετε όλα αυτά τα εμπόδια με επιτυχία υπάρχουν αντικείμενα κατά τη διάρκεια της πορεία σας για να μεγαλώνετε σε μέγεθος π.χ για να ρίξετε εμπόδια που κλείνουν το δρόμο σας, να πολλαπλασιαστείτε είτε για δύναμη είτε για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να περάσετε από κάποιο εμπόδιο το οποίο “θερίζει” όπως τα λέιζερ αφού σημασία έχει να περάσει έστω και ένα. Τέλος εσείς κρατάτε στο χέρι σας και την ταχύτητα του παιχνιδιού, άλλες φορές τρέχεις για να περάσεις μέσα από πολλαπλά εμπόδια και άλλες περνάς όσο πιο αργά γίνεται για να περάσεις με ασφάλεια από κάποιο εμπόδιο που απαιτεί μεγαλύτερη ισορροπία. Όλα αυτά βέβαια για να φτάσετε στον τελικό σωλήνα και να περάσετε στο επόμενο επίπεδο.

Μπορεί μέχρι εδώ όλα να δείχνουν πως είναι ένα καλό game με δύσκολα εμπόδια, όμως αυτό που κάνει το Badland ξεχωριστό είναι ο λαβύρινθος του! Κατά την διάρκεια του επιπέδου θα διαλέγετε μονοπάτι και αναλόγως ή θα καταλήγετε στον τελικό σωλήνα ή θα κολλάτε σε αδιέξοδο και θα παίζετε ξανά την πίστα από το τελευταίο αποθηκευμένο σημείο. Έτσι πολλές πίστες μπορεί να χρειαστεί να τις παίξετε και μια και δύο φορές για να τις ολοκληρώσετε. Εξαρτάται βέβαια μπορεί κάποιοι να έχουν φαρδιά οπίσθια και να τις περνάνε με την πρώτη.

Το badland έχει αρκετά επίπεδα και θα σας κρατήσει απασχολημένους . Μόλις φτάσετε σε ένα ορισμένο σημείο, μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε είτε με τις διαφημίσεις ή να πληρώσετε για να ξεκλειδώσετε το παιχνίδι ολόκληρο. Τα επίπεδα είναι προκλητικά, αλλά, αν είστε δεινός gamer, θα τα περάσετε όλα. Κάθε στάδιο είναι διαφορετικό από το τελευταίο και αυτό διατηρεί το παιχνίδι φρέσκο ​​και πολύ καθηλωτικό.

Το παιχνίδι απογειώνεται με το Multiplayer, καθώς δίνεται η δυνατότητα να παίξεις μαζί με το πολύ άλλους τρεις φίλους σου στην ίδια οθόνη. Μην τρελαίνεστε, δεν θα μπερδεύετε τα πλασματάκια σας καθώς το κάθε πλασματάκι έχει το δικό του χρώμα. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού διαλέγεται το χρώμα που θέλετε και πατάτε πάνω στο τετραγωνάκι που σας ορίζει η οθόνη. Βεβαίως να πούμε ότι όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο μεγαλύτερη η απόλαυση. Μετράει το μέγεθος. Επίσης στο Multiplayer αλλάζει και ο στόχος του παιχνιδιού, εννοείται πως στόχος είναι να φτάσετε πρώτος στον τελευταίο σωλήνα, αλλά για να δώσετε μια άλλη νότα στο παιχνίδι σας μπορείτε να καταστρέψετε το παιχνίδι του άλλου(Mario Kart δηλαδή), που να πούμε την αλήθεια, αυτό θα κάνετε.

Τελευταίο αλλά και αυτό που θα σας κάνει πρώτα πρώτα εντύπωση είναι τα ηχητικά εφέ του Badland που είτε είστε στο μενού είτε παίζετε σας εντυπωσιάζουν καθώς θυμίζουν ήχους από Αμαζόνιο, βέβαια σε αυτό βοηθάει και το background που σας τοποθετεί κατευθείαν στο τροπικό δάσος.

 

Google Play:

BADLANDFrogmind Adventure FreeDownload

App Store:
icon
BADLANDFrogmind OyGames1,99 €Download

 

DetailsVersions
GamesRelease: 29-10-2013
AndroidTested: 1.7088
167 mbNow: 1.7173

 

8.6 10

Fire App

Badland

Το badland έχει αρκετά επίπεδα και θα σας κρατήσει απασχολημένους. Κάθε επίπεδο είναι διαφορετικό και αυτό διατηρεί το παιχνίδι φρέσκο ​​και καθηλωτικό.

1
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις7.5
Διασκέδαση 8.0
Θα το παίζαμε ξανα 9.0
Time Killing9.5
Ευκολία στη χρήση 9.9
Μπαταρία 7.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!

  • Βασίλης Ζωγράφος

    εντάξει δεν είναι και για 9,3 !! χαλαρό παιχνιδάκι, δεν είναι και τίποτα το δύσκολο, εύκολα το παρατάς…. 6!

  • Alex Dioskouros

    καλο ειναι ευκολο και διασκεδαστικο!

  • Loxias Patatas

    Μετριο παιχνιδάκι