Υπάρχουν πολλές εφαρμογές, για την εύρεση ενός φαρμακείου, ή ενός βενζινάδικου με τη χαμηλότερη τιμή(FUEL PRICES IN GREECEIFARMAKEIA). Για να μην έχετε λοιπόν πολλές διαφορετικές εφαρμογές, μπορείτε να έχετε αυτά που ανέφερα μόλις, μαζί με κάποια άλλα, συγκεντρωμένα στον ιδανικό οδηγό πόλης που ακούει στο όνομα AthensΒook.

Δείτε επίσης: Το Onefootball – Pure Soccer σου προσφέρει το κόσμο του ποδοσφαίρου στο τσεπάκι.

Η εφαρμογή βοηθά στο να βρείτε αυτό που ψάχνετε, χωρίς απαραίτητα να βρίσκεται κοντά σας. Χρησιμοποιεί τις δυνατότητες γεωπροσδιορισμού της θέσης σας, χρειάζεται έτσι την σύνδεσή σας με το διαδίκτυο, επίσης σας παραθέτει τις γνώμες των μελών της κοινότητάς του, για να σας βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο να εντοπίσετε τα σημεία ενδιαφέροντος που θέλετε.

AthensBookΑς δούμε πιο αναλυτικά:

Πέραν από τις, κλασσικές πλέον, χρηστικές ενότητες όπως το κοντινότερο ανοιχτό φαρμακείο, όπου αναφέρονται και τα τηλέφωνα, ή το πλησιέστερο και φθηνότερο ανοιχτό πρατήριο βενζίνης, το AthensΒook περιέχει και άλλες εξίσου χρήσιμες ενότητες. Σε αυτές τις ενότητες ανήκουν οι ανοιχτές Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Νοσοκομεία και Ιατροί, Μπαρ και Κέντρα Νυχτερινής Διασκέδασης, ATM και καταστήματα Τραπεζών, Κάβες και Ζαχαροπλαστεία, Μουσεία και Αρχαιολογικοί τόποι (συμπεριλαμβανομένων των τιμών εισόδου)και Super Market. Επίσης υπάρχει και χάρτης του λεκανοπεδίου Αττικής, όπου βλέπουμε ποιοι δρόμοι έχουν κίνηση (κόκκινο χρώμα) και ποιοι όχι (πράσινο χρώμα).

Στην iOS έκδοση θα βρείτε ενότητα ΜΜΜ, ενότητα με τις πιάτσες των Ταξί και τα τηλέφωνα των Ραδιοταξί ενώ και έναν πλήρη οδηγό κινηματογράφου.

Στην ενότητα εστιατορίων υπάρχει μία πολύ μεγάλη ποικιλία σημείων στην Αθήνα, με πλήθος επιλογών ταξινόμησης και φιλτραρίσματος, περιέχοντας κριτικές, βαθμολογίες και πληροφορίες για κάθε σημείο, όπως παροχές, ωράριο και τιμές.

Στα θετικά της εφαρμογής είναι το γεγονός ότι μπορείτε να σημειώσετε τα ‘Αγαπημένα’ σας σε διάφορες ενότητες της εφαρμογής αλλά και το ότι μπορείτε, από το κεντρικό μενού να καταχωρίσετε τις δικές σας προτάσεις.

Εάν ένα σημείο έχει κλείσει, μπορείτε να ενημερώσετε γι’ αυτό εύκολα και γρήγορα: στον κατάλογο των σημείων, ακουμπήστε παρατεταμένα πάνω στο σημείο που έχει κλείσει και διαλέξτε την σχετική επιλογή. Εκτός από αυτά στο κάτω μέρος της οθόνης θα βρει κανείς ένα κουμπί, το οποίο αποτελεί το Spotlight, που περιέχει βίντεο με τα καλύτερα σημεία της πόλης.

Η ζωή στην Αθήνα είναι όμορφη και το AthensBook είναι εδώ για να το επιβεβαιώσει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε το e-mails σας στην επιλογή treats στο πάνω δεξιά μέρος και η εφαρμογή θα σας στέλνει έναν λόγο καθημερινά (ή εβδομαδιαία, αν εσείς προτιμάτε)στο email σας για βόλτες και δραστηριότητες που θα σας κάνουν να δείτε την πόλη με άλλο μάτι.

Ένα άλλο που θα ήθελα να αναφέρω είναι το γεγονός πως εάν θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας www.athensbook.gr

Εάν λοιπόν θέλετε να εξερευνήσετε την πρωτεύουσα, το AthensBook είναι ο έμπιστος βοηθός σας!!

 

Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

 

Google Play

AthensBookSusuko Maka LLC Travel & Local FreeDownload

App Store

icon
AthensBookSusuko Maka, LLCNavigationFreeDownload
DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 14-01-2012
AndroidTested: 1.1.2
5.9 mbNow: 1.6.1

AthensBook ©2009-2014 Susuko Maka LLC, portions
©2008-2014 Cosmical Technology. All rights reserved.
AthensBook and the Susuko Maka logo is a trademark of
Susuko Maka LLC.

8.2 10

Taste App

AthensBook

Η ζωή στην Αθήνα είναι όμορφη και το AthensBook είναι εδώ για να το επιβεβαιώσει.

3
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις7.0
Χρησιμότητα 9.0
Αποτελεσματικότητα 8.0
Ευκολία στη χρήση 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 6.4

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.