Πριν λίγους μήνες, εδώ κοντά τον Ιανουάριο του 2014 είχα γράψει για το GT Racing 2: The Real Car Experience, ένα καθαρόαιμο Racing που ανέβασε το πήχη αρκετά ψηλά στο mobile gaming. Σήμερα θα δούμε ένα παιχνίδι που λίγο πολύ ξέρετε όλοι ή σίγουρα έχετε ακούσει και προσωπικά ήθελα να ενταχθεί στο κατάλογο με τα Reviews του Appview.gr.

Το Asphalt 8: Airborne πρόκειται για ένα από τα καλύτερα Racing games που έχουν κυκλοφορήσει.- (τελεία και παύλα)

Asphalt-8Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι περιέχει

Αρχικά το παιχνίδι έχει 8 επίπεδα τα οποία έχουν με την σειρά τους το καθένα, 12 πίστες + 3 από την νεοφερμένη Κίνα. Η καθεμία από αυτές τις πίστες έχει και διαφορετικές προκλήσεις-στόχους αλλά απώτερος σκοπός σε όλες τις πίστες είναι να μαζέψετε όσα περισσότερα αστέρια μπορείτε με ταβάνι τα 5.

 

Πιο αναλυτικά υπάρχουν οι εξής πίστες:

  • Battles: Σε αυτού του είδους τις πίστες ο σκοπός είναι να τερματίσετε πρώτοι, έχοντας μόνο έναν αντίπαλο.
  • Elimination: Εδώ έχουμε ένα άλλο σκηνικό όπου πάλι πρέπει να τερματίσετε πρώτοι κερδίζοντας τους αντιπάλους και τον χρόνο καθώς κάθε μερικά δευτερόλεπτα ο τελευταίος της κούρσας αποκλείεται από την συνέχεια του αγώνα.
  • Knowdown: Εδώ αλλάζει το πράγμα και ίσως πρόκειται για τις πιο εύκολες πίστες καθώς σκοπός σας είναι να βγάλετε νοκ-αουτ όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερα αμάξια από τον αντίπαλο.
  • Classics: Σε αυτή την κατηγορία έχετε τον μοναδικό στόχο να τερματίσετε πρώτοι.
  • Infected: Σε αυτές τις πίστες, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να να τερματίσετε πρώτοι αλλά να είστε συνάμα και προσεκτικοί καθώς μολύνεστε. Το μόνο θετικό σε αυτό είναι το γεγονός ότι έχετε συνεχόμενα διαθέσιμο το ΝΙΤRΟ αλλά η μόλυνση σε κάποια στιγμή τελειώνει και εκείνη την στιγμή γίνεσαι «wreck», δηλαδή το αμάξι διαλύεται. Μην ανησυχείς όμως γίνεται για ελάχιστο χρόνο και μετά επανέρχεσαι.
  • Gate drift: Σε αυτό το στάδιο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περνάς μέσα από τις πύλες κάνοντας Drift. Όσο πιο πολλές πύλες περάσεις με αυτόν τον τρόπο τόσο περισσότερους πόντους παίρνεις.

Πως συλλέγετε τα πολύτιμα αστέρια που θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε νέα επίπεδα

Τα αστέρια λοιπόν τα συλλέγετε με τους παρακάτω τρόπους:

  • Όσο πιο ψηλά στην κατάταξη τερματίσετε τόσα περισσότερα αστέρια θα πάρετε, δηλαδή αν τερματίσετε πρώτοι θα πάρετε 2-3.
  • Ο άλλος τρόπος για να συλλέξεις αστέρια είναι να πραγματοποιήσετε τις προκλήσεις που σας δίνονται οι οποίες είναι: No wrecks, Κάποιο αριθμό Knowdowns, Perfect run, Perfect nitro, Barrel rolls, Flat rolls και έναν αριθμό μέτρων για drift-άρισμα.

 

Τέλος να αναφέρουμε πως υπάρχουν 6 κατηγορίες αυτοκινήτων D, C, B, A, S(uuuperCars!!!).

Τα αυτοκίνητα τα ξεκλειδώνετε μαζεύοντας λεφτά-coins στο τέλος κάθε αγώνα, μην ξεχνάτε όμως και τη πλερουά οδό. Φυσικά υπάρχει δυνατότητα να κάνετε Upgrade το αμαξίδιο σας σε καίριους τομείς όπως Nitro, Accelation, Top Speed και Handling αλλά και να το περάσετε ένα χέρι φρέσκο βερνίκι.

Τα εξωτικά μέρη βλ. Μονακό, Λονδίνο, Βαρκελώνη, Τόκυο, Άλπεις, Ισλανδία, Βενετία,Κίνα, Γαλλική Γουινέα  σε συνδυασμό με τα ρεαλιστικά γραφικά και το ανταγωνιστικό Multiplayer καθιστούν το Asphalt 8: Airborne ένα must-have παιχνίδι για τη συσκευή σας.

 

Asphalt 8: AirborneGameloft Racing FreeDownload
icon
Asphalt 8: AirborneGameloftGamesFreeDownload

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 100,000,000 - 500,000,000
Έκδοση Εξαρτάται από τη Συσκευή
 

8.6 10

Fire App

Asphalt 8: Airborne

Σίγουρα η άσφαλτος καίει για όσους επιθυμούν τρελά γκάζια

3
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις8.8
Θα το παίζαμε ξανά;9.0
Time Killing8.0
Ευκολία στη χρήση8.8
Μπαταρία7.5
Διασκέδαση9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 9.5

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!