Τα tablet και τα smartphones προορίζονταν να είναι προσωπικές συσκευές, αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει αυτό. Όλο και κάποιος φίλος θα σας το πάρει από τα χέρια ώστε να δει τις φωτογραφίες, τα βίντεο, ίσως ένα sextape που είναι και της μόδας, ή να παίξει ένα παιχνίδι. Με το AppLock, μπορείτε να διώξετε λίγο το άγχος και να μην ταράζεστε όταν αποχωρίζεστε την Android συσκευή σας, κρατώντας ορισμένες εφαρμογές και τοποθεσίες κλειδωμένες ενώ άλλες εντελώς προσβάσιμες.

Η χρήση του AppLock είναι αρκετά απλή. Η κεντρική σελίδα έχει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας και το μόνο που έχετε να κάνετε για να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε μια από αυτές είναι να παίξετε με τον slider αριστερά δεξιά. Το AppLock σας επιτρέπει επίσης να κλειδώσετε τις εισερχόμενες κλήσεις, την εγκατάσταση ή την απεγκατάσταση εφαρμογών, τη πρόσβαση στις ρυθμίσεις και την πρόσβαση στο κατάστημα του Google Play. Με τα κουμπιά στο κάτω μέρος τις οθόνης μπορείτε να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή να τις κλειδώσετε όλες.

applockΑπό την πάνω αριστερή γωνία έχετε πρόσβαση στο μενού της εφαρμογής και για να αλλάξετε το PIN σας, το οποίο έχετε ορίσει τη πρώτη φορά που ανοίξατε το AppLock, θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις(Settings). Η εφαρμογή υποστηρίζει και μοτίβο(pattern) για ξεκλείδωμα.

Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια κλειδωμένη εφαρμογή, μια οθόνη εμφανίζεται προτρέποντας σας να πληκτρολογήσετε τον κωδικό σας. Η οθόνη δεν κλειδώνει πλήρως τη συσκευή σας. Εύκολα μπορείται να περιηγηθείτε πίσω στην αρχική οθόνη αλλά το χρέος της το έχει κάνει. Έχει κρατήσει αποτελεσματικά τους “περίεργους” μακριά από τις εφαρμογές σας.

Ένα αρκετά δυνατό και ωραίο χαρακτηριστικό του AppLock, ειδικά αν έχετε παιδιά που θέλουν να παίξουν στη συσκευή σας, είναι η δυνατότητα δημιουργίας ενός προφίλ κλειδώματος για να την ασφαλίσετε γρήγορα.

Η εφαρμογή παρέχει τις βασικές λειτουργίες δωρεάν. Για 69 λεπτά το μήνα ή 2,29 δολάρια το χρόνο, μπορείτε να ξεκλειδώσετε βαθύτερα χαρακτηριστικά, όπως νέα θέματα, πολλαπλά προφίλ και τη τυχαία διάταξη τον αριθμών στο πληκτρολόγιο. Το χαρμόσυνο νέο είναι ότι μπορείτε μέσα από το Account Center να απολαύσετε τα premium χαρακτηριστικά δωρεάν μόνο που θα πρέπει να υποστείτε τις ενοχλητικές διαφημίσεις. Άρα αν αποφασίσετε να ξοδέψετε χρήματα θα απαλλαγείτε κι από αυτές.

Η ασφάλεια έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και το Applock μέχρι στιγμής με έχει πείσει. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερωθείτε άμεσα, να είστε σίγουροι!

Η εφαρμογή λύνει ένα πολύ κοινό πρόβλημα. Βγάζετε σε λαϊκό προσκύνημα τη συσκευή σας χωρίς να ανησυχείτε. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ανθρώπους που το παίζουν large και μοιράζονται τα πράγματά τους.

 

AppLockDoMobile Lab Tools FreeDownload

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 13-02-2012
AndroidTested: 1.98.6
4.37 mbNow: 2.12
8.1 10

Taste App

AppLock

Για να κλειδώσετε απ' έξω τους "περίεργους"

1
Συνολική Ικανοποίηση8.4
Ενημερώσεις7.0
Χρησιμότητα8.0
Ευκολία στη χρήση7.9
Αποτελεσματικότητα9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

  • Eleni Leventi

    kali efarmogi alla einai mpelas k sto telos tin bariesai….

    Τρελοψαρακι Βυθος