Το Any.DO είναι μια εφαρμογή από την εταιρία με το ίδιο όνομα και η οποία έχει δημιουργήσει και το Calendar που έχει αρκετές διακρίσεις όπως «Καλύτερη εφαρμογή για Android» και είναι must είτε έχετε Android είτε ios.
anydoΤο Any.DO πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία σας βοηθάει να επιτύχετε τους στόχους σας δημιουργώντας ένα πλάνο ολοκλήρωσης τους. Στο ευρύτερο πλαίσιο των στόχων μπορεί να εντάσσονται και οι εργασίες που έχετε να κάνετε στην καθημερινότητα σας. Το μενού είναι απλό και εύχρηστο. Μια κύρια καρτέλα στην οποία βρίσκεται η προσθήκη του στόχου και στη συνέχεια η λίστα εργασιών με αυτούς που έχετε θέσει, χωρισμένοι σε κατηγορίες. Κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης του στόχου σας υπάρχουν πρότυπα σύνταξης όπως «Κλήση», «Διάβασμα» καθώς και δυνατότητα προσθήκης επαφών π.χ «Κλήση Δέσποινα Μ.».
Το Any.DO σας έχει ήδη χωρίσει δύο φακέλους-κατηγορίες, έναν για τους προσωπικούς ίσως πιο μεγάλους στόχους και έναν για τις εργασίες, ώστε να υπάρχει μια διευκόλυνση για το χρήστη να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό πλάνο. Σε περίπτωση που χρειάζεται μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργιο φάκελο. Το πλάνο ολοκληρώνετε όταν θέσετε την κατάλληλη ημερομηνία και υπενθύμιση για το στόχο σας ή την εργασία σας. Για παράδειγμα θέτετε ως στόχο «Τρέξιμο 30 λεπτά» και την τοποθετείτε κάθε δύο μέρες στο ημερολόγιο σας και βάζετε την υπενθύμιση μισή ώρα πριν από την ώρα που θέλετε να γυμναστείτε. Οι υπενθυμίσεις ορίζονται είτε μέσω του ημερολογίου του Any.DO είτε με το Calendar.
Η διάταξη της λίστας προβάλετε είτε με βάση το φάκελο είτε με βάση την ημερομηνία ανάλογα τις προτιμήσεις σας. Έχετε την δυνατότητα να αναδιαμορφώσετε το πλάνο σας, επιλέγοντας από τις ρυθμίσεις την επιλογή «Πλάνο», σε περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε μια εργασία κάποια άλλη στιγμή ή απλά να την ολοκληρώσετε. Στα extras υπάρχει η δυνατότητα να συγχρονίσετε την λίστα με τους στόχους με το Chrome επειδή δεν υπάρχει desktop app, κάτι το οποίο είναι δύσκολο ορισμένες φόρες. Επίσης με τo Any.DO αφού χάσετε ένα τηλεφώνημα ξεπροβάλει από το κάτω μέρος της οθόνης σας μια μπάρα, που σας προειδοποιεί ότι χάσατε την κλήση και την προσφορά να καλέσετε πίσω ή να θέσετε υπενθύμιση να τηλεφωνήσετε αργότερα. Όταν ολοκληρώνετε τους στόχους σας, αυτοί διαγράφονται από την λίστα σας αλλά δεν εξαφανίζονται, το Any.DO τις καταχωρεί στο φάκελο «Ολοκληρωμένες εργασίες» για εσάς που στο τέλος της ημέρας θέλετε να ξέρετε τι πετύχατε.

Το Any.DO είναι αρκετά χρήσιμο ειδικά αν το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο και η καθημερινότητα σας είναι πολύπλοκη. Για όσους θεωρούν ότι πολλά πρόσθετα της εφαρμογής είναι ενοχλητικά όπως για παράδειγμα η υπενθύμιση για τις αναπάντητες κλήσεις ή αλλά spam στοιχεία του μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις. Επίσης ενώ η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα της φωνητικής λειτουργίας ώστε να γλυτώσετε χρόνο, ως γλώσσα φωνητικής αναζήτησης έχει τα Αγγλικά κάτι το οποίο ελπίζουμε να διορθωθεί στο μέλλον στις νεότερες εκδόσεις αφού πρωί-πρωί άλλη όρεξη δεν έχουμε να κάνουμε εξάσκηση στο proficiency.
Το Any.DO ίσως να σας διευκολύνει αλλά πρέπει να είναι και στο χαρακτήρα σας να θέτετε στόχους τους οποίους πραγματοποιείτε.

 

Google Play

Any.do: To-do list, Calendar, Reminders & TasksAny.do Productivity FreeDownload

App Store

icon
Any.do: To-Do List, Calendar, Reminders & TasksAny.DO inc.ProductivityFreeDownload

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 03-12-2011
AndroidTested: 2.53
12.36 mbNow: 3.4.1.4

 

7.8 10

Taste App

Any.DO

Το Any.DO είναι αρκετά χρήσιμο ειδικά αν το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο και η καθημερινότητα σας είναι πολύπλοκη.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις7.0
Χρησιμότητα8.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Αποτελεσματικότητα9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!