Το φαινόμενο των mobile games κάνει μια “στροφή” και μπαίνει δυναμικά στον τομέα των αγωνιστικών παιχνιδιών. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τα μισητά γουρουνάκια, αυτή τη φορά στην πίστα, στο πολλά υποσχόμενο racer της Rovio, το Angry Birds Go.

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #2 

Angry Birds Go

Το παιχνίδι χωρίζεται σε τοποθεσίες, η κάθε μια με τις δικές τις πίστες για να τρέξετε, οχήματα για να αγοράσετε και να αναβαθμίσετε και δοκιμασίες για να ολοκληρώσετε. Σε κάθε πίστα υπάρχουν διαφορετικά ήδη αγώνων πέρα απ’ το απλό «Τερμάτισε πρώτος από τους αντιπάλους σου», όπως αγώνας ενάντια στο χρόνο με εμπόδια, αγώνας ενάντια σε άλλα angry birds και άλλα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα multiplayer είτε μέσω του διαδικτύου είτε τοπικά για να τρέξετε ενάντια στους φίλους σας.

Αρχικά, ξεκινάτε με έναν οδηγό, το κλασικό και αγαπημένο κόκκινο angry bird. Νικώντας τρεις φορές ένα άλλο angry bird, το ξεκλειδώνετε και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως οδηγό. Κάθε οδηγός έχει ξεχωριστή “ενέργεια” η οποία μειώνεται με κάθε αγώνα που τρέχει και μια ξεχωριστή ειδική ικανότητα που τους κάνει να ξεχωρίζουν στην πίστα.

Angry Birds Go

Δεδομένης της εμπειρίας της Rovio στο χώρο, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τον άψογο σχεδιασμό και το αγαπημένο και μοναδικό στυλ των angry birds το οποίο έχει αναμφισβήτητα πετύχει. Από τους χαρακτήρες, τις πίστες, τα οχήματα μέχρι και τα μενού, όλα είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένα δημιουργώντας συνολικά το τέλειο κλίμα για ασταμάτητες κούρσες και διασκέδαση.

Ο χειρισμός είναι εξαιρετικά απλός, κάνοντας το παιχνίδι ιδιαίτερα προσιτό για όσους δεν συνηθίζουν να παίζουν παιχνίδια αυτού του είδους, όμως υπάρχουν στιγμές που φαίνεται υπεραπλουστευμένος. Ο παίκτης μπορεί να ελέγξει μόνο το τιμόνι και να ενεργοποιήσει την ειδική ικανότητα του οδηγού και όχι το γκάζι και το φρένο. Ως αποτέλεσμα, μερικές φορές οι αγώνες φαίνεται να κρίνονται μονάχα από το ποιος έχει το καλύτερο όχημα, πράγμα που θα δυσαρεστήσει τους πιο απαιτητικούς οδηγούς.

Angry Birds Go

Στο Angry Birds Go τα αγαπημένα μας πτηνά επιστρέφουν έτοιμα για πολλά γκάζια

Παρά τον πολύ καλό σχεδιασμό του παιχνιδιού δεν γίνεται να παραλείψουμε ένα πολύ μεγάλο μείον, το χρηματικό σύστημα και τον τρόπου που επέλεξε η Rovio να το εκμεταλλευτεί. Αρχικά, η αναβάθμιση του οχήματος είναι απαραίτητη όπως αναφέραμε προηγουμένως και συνήθως απαιτεί την επανάληψη πολλών αγώνων μόνο και μόνο για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, κάτι το οποίο κουράζει και κάνει το παιχνίδι μονότονο. Επίσης, τα νέα αυτοκίνητα είναι υπερβολικά ακριβά και ακόμα χειρότερα, τα καλύτερα δεν μπορούν να αποκτηθούν χωρίς την καταβολή πραγματικού συναλλάγματος. Τέλος, οι οδηγοί μας “κουράζονται”, γεγονός που αποτρέπει τον χρήστη απ’ το να παίζει στους δικούς του ρυθμούς. Όλα τα παραπάνω περιορίζουν σημαντικά το παιχνίδι και δεν το αφήνουν να φτάσει το επίπεδο που του αρμόζει. Κατά τη γνώμη μου, θα ήταν προτιμότερο να ζητούταν εξαρχής ένα ποσό για την αγορά του παιχνιδιού παρά να ζητείται έμμεσα όπως γίνεται τώρα.

Angry Birds Go

Τελικά, το Angry Birds Go είναι ένα αξιοζήλευτο racer με το δικό του μοναδικό στυλ και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Μπορεί να έχει τις παραξενιές του, αλλά παραμένει ένα από τα καλύτερα racing games για κινητό αυτή τη στιγμή και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε.

Angry Birds Go!Rovio Entertainment Ltd. Racing FreeDownload
icon
Angry Birds Go!Rovio Entertainment LtdGamesFreeDownload
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 50,000,000 - 100,000,000
Έκδοση 2.6.3
 

 

7.9 10

Fire App

Angry Birds Go

6
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις9.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.5
Time Killing 8.0
Διασκέδαση 7.5
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 5 Βαθμολογίες ) 7

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.