Έχουν περάσει από τα χεράκια μας, όχι να το παινευτούμε, αρκετές εφαρμογές και είναι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση όταν βλέπουμε να ξεπροβάλλουν καλοστημένες ελληνικές εφαρμογές, δείγμα ότι οι Έλληνες developers είναι δημιουργικοί. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μια καινούργια ελληνική εφαρμογή το Alpha Dogs – Lines!

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #5

Alpha Dogs

Το σενάριο του Alpha Dogs – Lines μας πηγαίνει σε ένα υποθετικό μέλλον όπου πράγματι υπάρχουν εξωγήινοι και έρχονται να κατακτήσουν τον πλανήτη μας ξεκινώντας από τις πρωτεύουσες κάθε χώρας. Η γήινη άμυνα σε πρώτη φάση αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει καθώς πρόκειται για όντα με αυξημένη ευφυΐα και αυξημένα αντανακλαστικά και έτσι δημιουργεί γενετικά εξελιγμένους σκύλους-ανθρώπους για να ανακτήσει τα χαμένη εδάφη και να εκτοπίσει τους εξωγήινους.

Βάλε γραμμές και σκότωσε τους κακούς με το Alpha Dogs !

Στο σενάριο αυτό, ο χρήστης – σωτήρας, προσπαθεί να αποφύγει όλα τα εχθρικά αεροσκάφη που κινούνται προς τυχαίες κατευθύνσεις αλλά και να σχηματίσει «γραμμές» με τις οποίες τα παγιδεύει και ταυτοχρόνως ξεκλειδώνει ή καλύτερα αν ήμασταν σε ταινία θα λέγαμε ότι σώζει την συγκεκριμένη πόλη!

Alpha Dogs

Στη μάχη, για να παγιδέψεις τα αεροσκάφη των εξωγήινων παρέχονται τα απαραίτητα όπλα. Έχεις το “Speed Power” όπου οι γραμμές που σχηματίζεις γίνονται με μεγαλύτερη ταχύτητα και το “Freeze Power” όπου παγώνουν οι αντίπαλοι και έτσι έχεις το προβάδισμα για περισσότερες κινήσεις.

Για να ξεκλειδώσεις κάθε πίστα-πόλη πρέπει να έχεις ανακαλύψει με τις γραμμές που σχημάτισες το 75% της κρυμμένης εικόνας. Βέβαια αυτό θα σου προσφέρει μόνο ένα αστεράκι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς και καλύτερα. Φυσικά κάθε σωστός ήρωας δίνει και τη ψυχή του, με αποτέλεσμα αν θέλετε να τερματίσετε τη πίστα και με τα τρία αστέρια θα πρέπει να κάνετε κάποια έξτρα καθήκοντα.

Alpha Dogs

Το παιχνίδι έχει 30 levels που είναι κλιμακωτής δυσκολίας, δηλαδή, όσο προχωράτε τα πράγματα θα σκουραίνουν.
Όσον αφορά το design της εφαρμογής, είναι πολύ προσεγμένο, δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον για ολοκληρωμένη και επιτυχημένη εφαρμογή. Ο σχεδιασμός είναι φιλικός και απλός για οποιοδήποτε χρήστη με τον χειρισμό του παιχνιδιού να είναι πράγματι εύχρηστος! Το μοναδικό αρνητικό στοιχείο είναι η μη ύπαρξη κουμπιού εξόδου(back-quit button). Στα θετικά το παιχνίδι έχει όλα τα απαραίτητα, όπως τη δυνατότητα να μοιραστείς το σκορ από κάθε πίστα με τους φίλους σου, να δεις την ολική κατάταξη και να αγοράσεις περισσότερα Power Ups για να ολοκληρώσεις πιο γρήγορα τις πίστες και ευτυχώς δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις.

Το Alpha Dogs – Lines σε καμία περίπτωση, δεν κατατάσσεται στις “βαριές” εφαρμογές πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι κάποιο hi-end smartphone για να παίξεις. Πρόκειται για ένα arcade game, όχι ένα fun game, το οποίο απαιτεί υπομονή, επιμονή και σκέψη για να το ολοκληρώσεις!

Alpha Dogs - LinesGeorgios Filippopoulos Arcade FreeDownload
 
Μέγεθος 29M
Λήψεις 50 - 100
Έκδοση 1.0.8
 
6.6 10

Alpha Dogs - Lines

Alpha Dogs – Lines

5
Συνολική Ικανοποίηση6.5
Ενημερώσεις6.0
ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΞΑΝΑ6.0
TIME KILLING6.0
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ6.0
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ7.0
ΜΠΑΤΑΡΙΑ9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 7.3

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!