Είστε περίεργοι να δείτε πως θα μοιάζετε όταν μεγαλώσετε αρκετά; Τότε κατεβάστε την εφαρμογή AgingBooth και δείτε μια φωτογραφία του εαυτού σας μετά από περίπου 30 χρόνια!

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Reaper αποτελεί μία ιστορία ενός χλωμού ξιφομάχου που αποφάσισε να αναδειχθεί ήρωας

AgingBoothΗ εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση της. Τραβάτε μία φωτογραφία (υπάρχει και η επιλογή να διαλέξετε μία από τα albums σας) με προσοχή ώστε το πρόσωπό σας να ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στο πλαίσιο που εμφανίζεται στην οθόνη και έχει το σχήμα προσώπου. Αν δεν κάνετε σωστά τη διαδικασία θα σας ενημερώσει ότι δεν βρήκε κάποιο πρόσωπο προς επεξεργασία και θα ξεκινήσει από την αρχή η διαδικασία. Στη συνέχεια πρέπει να δηλώσετε που ακριβώς βρίσκονται τα μάτια, το στόμα και το πηγούνι σας πάνω στην φωτογραφία που τραβήξατε. Όταν είστε έτοιμοι (κυρίως ψυχολογικά) πατήστε Ready και μετά από μια μικρή αναμονή δείτε πως θα φαίνεστε το 2048!

Αφού συνέλθετε από το πρώτο σοκ, έχετε αρκετές επιλογές για να μοιραστείτε το αποτέλεσμα είτε στα social media(facebook, twitter) είτε μέσω email. Επίσης, μπορείτε να εκτυπώσετε το αποτέλεσμα ή αν έχετε τραβήξει φώτο κάποιου γνωστού σας να την αντιστοιχήσετε στην επαφή. Οι δημιουργοί της εφαρμογής έχουν φτιάξει και άλλες αντίστοιχες όπου κάνουν διάφορες μεταμορφώσεις (για παράδειγμα σας μετατρέπει σε υπέρβαρους, καραφλούς ή μπορεί ακόμα και να σας προσθέτει ένα μουστάκι).

Το AgingBooth είναι μία μηχανή του χρόνου που σας πηγαίνει όμως μόνο προς το μέλλον!

Το AgingBooth διατίθεται πλέον δωρεάν αλλά έχει αρκετές διαφημίσεις. Με δεδομένο ότι είναι δωρεάν, μπορείτε να κατεβάσετε το Aging Booth και να κάνετε το χαβαλέ σας. Πιθανότατα θα τη βαρεθείτε γρήγορα και θα την διαγράψετε αφού δεν έχει αρκετές επιλογές. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να έβαζαν όλα τα φίλτρα σε μία εφαρμογή, να έδιναν κάποια δωρεάν και όποιος ενδιαφερόταν να αγόραζε και τα υπόλοιπα.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

AgingBoothPiVi & Co Entertainment FreeDownload

App Store

icon
AgingBoothPiVi & CoEntertainmentFreeDownload

DetailsVersions
ΦωτογραφίαRelease: 23-02-2010
iOSTested: 3.9
23.3 mbNow: 3.9.1
7.3 10

Taste App

AgingBooth

Για να δεις το μέλλον δοκίμασε το AgingBooth .

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις6.0
Χρησιμότητα 6.0
Αξιοπιστία9.0
Ενοχλητικές Διαφημίσεις8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος

  • Stauroula Rizou

    <3