Adventure CapitalistΤο παιχνίδι Adventure Capitalist απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Είναι ένα παιχνίδι που προσπαθεί να μας διδάξει τι είναι ο καπιταλισμός. Καπιταλισμός σύμφωνα με το Wikipedia.org είναι ένα οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων, όπως και οι επενδύσεις σε οικονομικά αγαθά, παραγωγή, κατανομή, το εμπόριο και υπηρεσίες, κατέχονται από ιδιώτες, με κυρίαρχο κίνητρο/στόχο το κέρδος.

Δείτε επίσης: Το Zombie World War είναι το κατάλληλο παιχνίδι για να βγάλετε το άχτι σας!

Στα του παιχνιδιού τώρα. Ξεκινήστε την μικρή σας επιχείρηση από ένα πάγκο με λεμόνια στην συνέχεια αγοράζετε εφημερίδες, πλυντήριο αυτοκινήτων και πολλά διάφορα. Μέχρι που στο τέλος καταλήγετε να είστε ιδιοκτήτης του δικού σας Στούντιο ταινιών, τράπεζας ακόμα και πετρελαιοπηγής.


Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μαζέψετε όσο πιο πολλά λεφτά μπορείτε και να ολοκληρώσετε όλα τα επιτεύγματα. Κάτα την προσωπική μου άποψη είναι δύσκολο να τερματίσει κανείς αυτό το παιχνίδι όσο χρόνο και αν σπαταλήσει σε αυτό.

Σημαντική λειτουργία του παιχνιδιού αποτελούν οι επενδυτές άγγελοι. Κάθε φορά που εσείς μηδενίζετε το παιχνίδι, ξεκινάτε πάλι από την αρχή αλλά με περισσότερους αγγέλους έτσι ώστε να κερδίζετε περισσότερα χρήματα πιο εύκολα! Στην αρχή μπορεί να διστάσετε να θυσιάσετε τους αγγέλους που έχετε μαζέψει αλλά πιστέψτε με αξίζει τον κόπο! Επίσης υπάρχουν και οι αναβαθμίσεις, με τις οποίες διπλασιάζετε τα έσοδα σε κάθε επιχείριση είτε με χρηματικό αντάλλαγμα είτε θυσιάζοντας επενδυτές αγγέλους.

Επιπλέον μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με την διαφήμιση μιας άλλης εφαρμογής, το οποίο διπλασιάζει τα κέρδη σας για τις επόμενες τέσσερις ώρες. Αξιοσημείωτο είναι η φράση που εμφανίζετε όταν φορτώνετε το βίντεο « Η διαφήμιση είναι το αίμα του Καπιταλισμού »

Adventure Capitalist: Γίνε ο εκατομμυριούχος που πάντα ονειρευόσουν!

Για να θέσετε μια επιχείρηση σε λειτουργία πρέπει να κάνετε tap στο εικονίδιο της επιχείρησης. Η διάρκεια που έχει κάθε επιχείρηση μέχρι να αποφέρει κέρδος  διαφέρει. Κυμαίνεται από 5 δευτερόλεπτα μέχρι 10 ώρες. Επειδή όμως η ζωή του καπιταλιστή δεν είναι τόσο κουραστική ώστε να κάνετε tap κάθε 5 δευτερόλεπτα μπορείτε να προσλάβετε μάνατζερ οι οποίοι θα κάνουν αυτοί την βρώμικη δουλεία για εσάς!

Για να αγοράσετε τις επιχειρήσεις πρέπει να κάνετε tap στο κουμπί που λέει αγοράστε. Όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ χρονοβόρο, γι’αυτό υπάρχει πάνω δεξιά ένα κουμπί που σας δίνει την επιλογή να αγοράζετε μαζικά: x1, x10 , x100 , xMax.

Το παιχνίδι παρέχει συνεχείς αναβαθμίσεις μια εκ των οποίων ήταν η επέκταση των επιχειρήσεών σας στο φεγγάρι. Μπορείτε δηλαδή πλέον να πουλάτε παπούτσια στο φεγγάρι, να έχετε ένα μπαρ οξυγόνου καθώς και μια φάρμα με Ήλιον.

Η πλειοψηφία των φίλων μου δεν βρήκαν το παιχνίδι ενδιαφέρον και το θεώρησαν ανούσιο. Προσωπικά μου κίνησε την περιέργεια να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω και με έβαλε σε σκέψεις σχετικά με τον Καπιταλισμό. Διαπίστωσα  αυτό που έλεγαν ότι τα λεφτά πάνε στα λεφτά, για να κερδίσεις χρήματα πρέπει να επενδύσεις χρήματα!

 

Κατέβασε το τώρα από:

AdVenture CapitalistKongregate Simulation FreeDownload
icon
AdVenture CapitalistKongregate, Inc.GamesFreeDownload

 

 
Μέγεθος Varies with device
Λήψεις 10,000,000 - 50,000,000
Έκδοση Varies with device
 
6.2 10

Give App

Adventure Capitalist

Όλα για το χρήμα!

5
Συνολική Ικανοποίηση6.5
Ενημερώσεις7.5
Θα το παίζαμε ξανα 4.5
Time Killing 6.0
Διασκέδαση 4.0
Ευκολία στη χρήση 6.5
Μπαταρία 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 6.2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Ηλίας Παλαιγεωργίου

Με ένα Samsung Galaxy Core δοκιμάζω εφαρμογές για εσάς, αγαπημένα τα εύκολα games για να σκοτώνεις τον ελεύθερο σου χρόνο.