Όταν κατεβάζεις μία εφαρμογή όπου οι δημιουργοί της αποφάσισαν να την ονομάσουν aa υπάρχουν δύο περιπτώσεις : ή που θα τη σβήσεις μέσα στα επόμενα 30 δευτερόλεπτα ή που θα κολλήσεις. Ευτυχώς, εδώ ισχύει το δεύτερο!

Δείτε επίσης: Στόχος της εφαρμογής Studdle είναι να μένουν οι φοιτητές πάντα ενημερωμένοι

aaΤι είναι το aa; Ένα παιχνίδι αυτοσυγκέντρωσης! Η ιδέα πίσω από το παιχνίδι είναι πολύ απλή. Ένας τροχός ο οποίος γυρνάει ασταμάτητα και πάνω του έχει κάποιες ακτίνες. Ο παίχτης πρέπει να προσθέσει όσες ακτίνες απαιτεί η κάθε πίστα χωρίς όμως αυτές να ακουμπήσουν τις ακτίνες που ήδη έχουν τοποθετηθεί πάνω στον τροχό. Ακούγεται απλό αλλά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο σε υψηλότερα επίπεδα. Μετά από κάποιο σημείο για παράδειγμα ο τροχός αλλάζει ταχύτητα κατά τη διάρκεια της πίστας.

Για να μπορέσετε να προχωρήσετε πρέπει να παρατηρήσετε πόσες ακτίνες έχετε να βάλετε και ποια είναι η πιο σωστή κατανομή. Επίσης, ανάλογα με την κατεύθυνση που γυρνάει ο τροχός πρέπει να αποφασίσετε πως θα ταξινομήσετε τις αρχικές ακτίνες ώστε να υπάρχει χώρος και για τις υπόλοιπες. Η μουσική, τα ηχητικά εφέ και τα γραφικά είναι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Επίσης, έχει υποστήριξη game center.

Στο aa το δεδομένο είναι ότι θα γυρίσει ο τροχός! Το αν θα μπουν όμως όλες οι ακτίνες στη θέση τους είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από την αυτοσυγκέντρωσή σου!

Διαθέτει 701 πίστες οι οποίες δεν είναι όμως όλες δωρεάν. Η ίδια εταιρεία έχει βγάλει και άλλα παρόμοια παιχνίδια, όπως το ff, το th, το rr και το uu. Το aa είναι ένα παιχνίδι που έχει φανατικούς οπαδούς και έχει κατακτήσει την κορυφή του App Store σε πολλές χώρες. Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως στο Game Center είναι περίπου 7 εκατομμύρια παίχτες που έχουν καταχωρήσει το σκορ τους!

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

App Store

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 50,000,000 - 100,000,000
Έκδοση 1.6.1
 
8.5 10

Taste App

aa

Στο aa το δεδομένο είναι ότι θα γυρίσει ο τροχός!

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις9.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.5
Time Killing 9.5
Διασκέδαση 7.0
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 9.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος