Το 8 Ball Pool είναι το καλύτερο παιχνίδι για μπιλιάρδο στο App Store. Έχει δημιουργηθεί από τη γνωστή πλατφόρμα παιχνιδιών Miniclip και διατίθεται δωρεάν τόσο για iPhone όσο και για iPad.

Δείτε επίσης: Με την εφαρμογή Sing! Karaoke by Smule είναι ευκαιρία να μάθει ο κόσμος τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας

8 Ball PoolΚατ’ αρχάς, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος καλός παίχτης στο κανονικό μπιλιάρδο για να μπορεί να παίξει 8 Ball Pool. Σε κάθε χτύπημα της μπάλας εμφανίζονται 2 βέλη τα οποία δείχνουν ποια κατεύθυνση θα πάρουν οι μπάλες που θα χτυπήσουν μεταξύ τους. Όπως και στο κανονικό μπιλιάρδο βέβαια, το δύσκολο δεν είναι τόσο να βάλουμε τη μπάλα στην τρύπα όσο το να προετοιμάσουμε την επόμενη κίνησή μας στέλνοντας τη λευκή μπάλα σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Για αυτό χρειάζεται να ελέγξουμε τόσο τη δύναμη όσο και τα φάλτσα που θέλουμε να δώσουμε.

Μπορείτε να παίξετε online με διάφορους παίχτες από όλο τον κόσμο ή να αναμετρηθείτε με φίλους σας από το facebook. Υπάρχουν κάποια εικονικά νομίσματα και μπορείτε να διαλέξετε για πόσα «χρήματα» θα παίξετε. Επίσης, υπάρχουν διάφορες αγορές εντός της εφαρμογής. Μπορείτε να αγοράσετε διαφορετική στέκα με καλύτερα χαρακτηριστικά ή ακόμα και διάφορες έτοιμες φράσεις που μπορείτε να λέτε στον αντίπαλό σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα, μπορείτε να λάβετε μέρος σε τουρνουά. Σε αυτή την περίπτωση καταβάλετε κάποια «χρήματα» στην αρχή και παίζετε για ένα μεγαλύτερο οικονομικό έπαθλο.

Ακόμα και αν δεν είστε λάτρης του μπιλιάρδου, μπορεί να αφιερώσετε αρκετές ώρες στο 8 Ball Pool

Οι πιο απαιτητικοί παίχτες μπορούν να παίξουν σε επίπεδα όπου δεν υπάρχει η βοήθεια με την πορεία που θα πάρουν οι μπάλες μετά το χτύπημα. Σε γενικές γραμμές, το 8 Ball Pool είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Έχει εξαιρετικό gameplay και με λίγη εξάσκηση μπορείς να γίνεις καλός παίχτης. Εννοείται ότι είναι πολύ πιο εύχρηστο και εθιστικό στο iPad λόγω της μεγαλύτερης οθόνης.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

8 Ball PoolMiniclip.com Sports FreeDownload

App Store

icon
8 Ball Pool™Miniclip SAGamesFreeDownload

 
Μέγεθος 86.8 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 3.9.1
 
8.4 10

Taste App

8 Ball Pool

Το 8 Ball Pool θα σας τραβήξει ακόμα και αν δεν είστε λάτρης του μπιλιάρδου!

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις9.5
Θα το παίζαμε ξανα 7.5
Time Killing 9.0
Διασκέδαση 7.5
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος

 • Sak Kis

  like it!!!

 • thomas katexis

  Τελειοο!!!!

 • Ευα Πατσελλη

  αψογο

 • eopyynf HM

  σούπερ