300-seize-your-gloryΤον τελευταίο τουλάχιστον μήνα όλοι οι άνθρωποι ανά τον κόσμο ασχολούνται με την μπρουτάλ(brutal αν θέλετε στα γαλλικά) συνέχεια των πρωτοπαλίκαρων του Λεωνίδα, την ταινία 300: Rise of an Empire. Ανεξαρτήτως κριτικών και σχολίων ταινίες σαν και του λόγου της σπάνε ταμεία. Έτσι λοιπόν η Warner Bros. Interactive σκέφτηκε και έναν άλλο τρόπο να προωθήσει την ταινία αλλά και να βγάλει λεφτά, γιατί παρόλο που η εφαρμογή 300: Seize Your Glory παρέχεται δωρεάν στο Google Play, υπάρχουν αρκετά έσοδα από τις διαφημίσεις.

Ας αφήσουμε όμως αυτά και ας περάσουμε στο ζουμί της υπόθεσης.

Η εφαρμογή αυτή έχει μόνο 4 κλιμακωτής δυσκολίας στάδια, τα λεγόμενα Battles, γεγονός που δυστυχώς το καθιστά πολύ μικρό. Κατά τη διάρκεια των Battles, στα οποία ο ήρωας είναι ίδιος με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, δηλαδή ο Θεμιστοκλής, πέφτει βροχή το αίμα. Το σκηνικό του παιχνιδιού έχει στηθεί στην θάλασσα με στόχο τι άλλο; Να εξουδετερώσεις τους αντιπάλους που ανεβαίνουν στο πλοίο και να σώσεις τον εαυτό σου και το πλήρωμά σου. Στο τέλος όμως έρχεται η ώρα της Αρτεμισίας, η οποία τελευταία στιγμή δραπετεύει.

Αρχικά μπαίνοντας στο παιχνίδι επιλέγοντας το START ξεκινάτε από τη πρώτη “γελοία” πίστα αλλά υπάρχει η δυνατότητα μέσα από έναν slider να επιστρέψετε σε ένα Battle αφού το έχετε ολοκληρώσετε σκοπό να βελτιώσετε το σκορ σας. Υπάρχουν 2 περιοχές που σας ενδιαφέρουν στην οθόνη. Η αριστερή ευθύνεται για τη κίνηση του παίκτη γι’ αυτό προσοχή μην παίζετε την εφαρμογή μετά το φαγητό γιατί τα δάχτυλά σας θα γλιστρούν. Στα δεξία θα βρείτε 2 κουμπιά. Με το ένα αμύνεστε και με το άλλο ορμάτε να τους φάτε όλους. Κάτω από τη μπάρα με τη ζωή σας θα βρείτε άλλη μια πιο μικρή, η οποία όταν είναι γεμάτη σας εξασφαλίζει “a deadly attack“. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ενεργοποιηθεί είναι να κρατήσετε παρατεταμένα το κουμπί της επίθεσης. Μην μπείτε στο παιχνίδι με μία “γιούργια” ή “Αέραααα” διάθεση. Θα δείτε ειδικά στη τελευταία πίστα πόσο χρήσιμη είναι η άμυνα.

Εάν λοιπόν είστε λάτρης τέτοιων παιχνιδιών αλλά φυσικά και της ταινίας δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το app! Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και θυμίζουν τα τοπία της ταινίας θα έλεγα αλλά να τερματίσεις το παιχνίδι θα σου πάρει όσο χρόνο χρειάζεται ένας σουβλατζής να σου τυλίξει μια πίτα. Θα ήθελα πολλά περισσότερα!

300: Seize Your GloryWarner Bros. International Enterprises Action FreeDownload
icon
300: Rise of an Empire - Seize Your Glory GameWarner Bros. EntertainmentGamesFreeDownload
v1.0.0 {Android}

 

DetailsVersions
GamesRelease: 05-02-2014
AndroidTested: 1.0.0
46 mbNow: 1.0.0
5.5 10

Give App

300: Seize Your Glory

Ένα ανάλαφρο "συνοδευτικό" της ταινίας

1
Συνολική Ικανοποίηση6.0
Ενημερώσεις2.0
Διασκέδαση6.8
Θα το παίζαμε ξανά;4.0
Time Killing5.0
Ευκολία στη χρήση7.5
Μπαταρία6.9
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!