Νομίζετε πως είστε αρκετά καλοί γι’ αυτό το παιχνίδι; Ο 2J πάντως γελάει μαζί σας. Ετοιμαστείτε για πολύ κάψιμο ενώ προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο σκορ και να βγάλετε αυτό το γέλιο από το κεφάλι σας επιτέλους!

Δείτε επίσης: Καταναλώνεις επικίνδυνα προϊόντα χωρίς να το ξέρεις;  Με την ελληνική εφαρμογή Revoca, όχι πια!

 

2J

Το 2J Jump Chaos είναι ένα infinite runner στο οποίο χειρίζεστε ένα μπαλάκι και σκοπός σας είναι να αποφύγετε διάφορα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σας και κάνετε όσο το δυνατό μεγαλύτερο σκορ. Η βασική διαφορά του από όλα τα υπόλοιπα endless runners που κυκλοφορούν είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι τη μουσική και τα ηχητικά εφέ έχει επιμεληθεί ο 2J, τον οποίο σίγουρα θα έχετε δει στο Youtube. Κι όταν λέμε ηχητικά εφέ εννοούμε κοροϊδευτικά γέλια κάθε φορά που χάνετε που θα σας κάνουν να μετατρέψετε το κινητό σας σε μπούμερανγκ.

Το gameplay είναι εξαιρετικά απλό, απλά πατήστε οπουδήποτε για να πηδήξετε και προσπαθήστε να μην πέσετε πάνω στα εμπόδια. Υπάρχουν πολλών ειδών εμπόδια τα οποία διαφέρουν στο σχήμα, το μέγεθος, το αν κινούνται ή όχι και το προς τα πού κινούνται, όμως όλα ξεχωρίζουν από το μαύρο χρώμα τους. Όχι πως αυτό θα σας βοηθήσει όταν πέφτουν πάνω σας κύβοι ενώ παράλληλα πρέπει να αποφύγετε μικρά τριγωνάκια στο έδαφος που ίσως και να αρχίσουν να κουνιούνται καθώς τα πλησιάζετε…

Το γεωμετρικό και μινιμαλιστικό στυλ των γραφικών, αν και λιτό, αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις ενώ παράλληλα δεν κουράζει μετά από αρκετή ώρα παιχνιδιού. Ο σχεδιασμός και η ποικιλία των εμποδίων είναι εξίσου προσεγμένος και σίγουρα θα σας εκπλήξει αφού  θα χρειαστείτε αρκετές δοκιμές ώστε να καταλάβετε πως προσπερνιούνται συγκεκριμένα εμπόδια. Φυσικά κάθε φορά που ξεκινάτε η πίστα αλλάζει όποτε πρέπει να είστε συνέχεια σε εγρήγορση. Τέλος, η μουσική και τα εφέ έρχονται και δένουν αρμονικά με τα προηγούμενα προσθέτοντας ζωντάνια και δράση στο παιχνίδι καθώς και νεύρα στον παίκτη κάθε φορά που χάνει.

Ακόμη να σημειώσουμε πως αν και υπάρχουν διάφορες διαφημίσεις στο παιχνίδι είτε ενώ παίζετε είτε αφού χάσετε, υπάρχει η επιλογή να τις αφαιρέσετε έναντι ενός χρηματικού ποσού.

Πόσο μακριά θα φτάσετε εσείς μέχρι ο 2J να βάλει τα γέλια με το παίξιμο σας;

2J

Εάν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, παίζοντας αυτό το παιχνίδι θα χάσετε ΠΟΛΛΕΣ φορές. Αν και το επίπεδο δυσκολίας είναι αρκετά υψηλό, πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Οι λάτρεις του είδους, και όχι μόνο, σίγουρα θα το λατρέψουν και θα σκοτώσουν πάρα πολλές ώρες μαζί του.

Google Play

Jump ChaosWC Games Arcade FreeDownload

App Store

icon
Jump ChaosAntonis PanorisGamesFreeDownload
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 100,000 - 500,000
Έκδοση 8.2.0
 
8.0 10

2J Jump Chaos

2J Jump Chaos

15
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις8.5
Θα το παίζαμε ξανά8.0
Time killing9.0
Διασκέδαση7.5
Ευκολία στη χρήση7.5
Μπαταριά8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 14 Βαθμολογίες ) 8.2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.