2048Η εφαρμογή 2048 ήρθε για να δοκιμάσει τις μαθηματικές σας ικανότητες. Μην τρομάζετε, δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις υψηλού επιπέδου, αρκεί να είστε εξοπλισμένοι με υπομονή και επιμονή.

Στο Google Play και στο App Store υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές για το εν λόγω Puzzle Game, ωστόσο επέλεξα να σας παρουσιάσω την συγκεκριμένη η οποία είναι η πιο δημοφιλής.

Το σκηνικό διαδραματίζεται μέσα σε 16 κουτάκια και σκοπός του παιχνιδιού είναι να δημιουργηθεί το άθροισμα 2048 μόνο με τις δυνάμεις του δύο. Αρχικά υπάρχουν δυο αριθμοί, κάθε φορά που μετακινούμε τους αριθμούς στους οριζόντιους και κάθετους άξονες, οι όμοιοι προστίθενται και εμφανίζεται σε τυχαία θέση ένας νέος αριθμός, το δύο ή το τέσσερα.

Για να καταφέρετε να λύσετε τον γρίφο υπάρχει ένα μικρό κόλπο, ένα μυστικό το οποίο θα μοιραστώ μαζί σας! Ο μεγαλύτερος σε άθροισμα αριθμός θα πρέπει πάντα να βρίσκεται σε οποιαδήποτε γωνία. Για παράδειγμα σας προτείνω να χρησιμοποιείται την κάτω δεξιά γωνία και να προσέχετε η δεξιά στήλη να είναι πάντα γεμάτη! Μπορεί να σας ακούγονται περίπλοκα όλα αυτά που σας λέω, όταν όμως παίξετε το παιχνίδι μερικές φορές σίγουρα θα καταλάβετε.

Με την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής σας δίνεται η δυνατότητα της αναίρεση για όσες φορές θέλετε, πριν ήταν μόνο δύο! Τα γραφικά είναι λιτά με διακριτικούς ήχους και μουσική. Μου άρεσε αρκετά το night mode που κάνει την οθόνη με σκούρα χρώματα!

Η εφαρμογή είναι αρκετά εθιστική και θα σας βασανίζει μέχρι να βρείτε την λύση! Καλή επιτυχία σας εύχομαι!

Google Play:

2048 Number puzzle gameEstoty Entertainment LLC Puzzle FreeDownload

App Store:

icon
2048 Number Puzzle game + Best 2048 app with unlimited undo feature, 5x5 mode, time survival mode plus #1 multiplayerEstoty LLCGamesFreeDownload
DetailsVersions
GamesRelease: 03-03-2012
AndroidTested: 6.0.5
8.80 mbNow: 6.46
7.5 10

Taste App

2048 Number puzzle game

Μπορείτε να σχηματίσετε το άρθροισμα 2048; Θα εθιστείτε και θα προσπαθείτε μέχρι να τα καταφέρετε; Ή μήπως θα τα νευριάσετε και θα τα παρατήσετε;

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις6.0
Διασκέδαση7.0
Θα το παίζαμε ξανά;6.5
Ευκολία στη Χρήση8.5
Μπαταρία9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Ηλίας Παλαιγεωργίου

Με ένα Samsung Galaxy Core δοκιμάζω εφαρμογές για εσάς, αγαπημένα τα εύκολα games για να σκοτώνεις τον ελεύθερο σου χρόνο.

  • sofika_vou

    να το και το spoiler για την λυση! σωραίος!