Μετά την κυκλοφορία της πρώτης εφαρμογής της Apple για Android κινητά, ήρθε πια και η ανακοίνωση της δεύτερης εφαρμογής Beats Pill+. Η εφαρμογή, όπως μπορεί κανείς να υποθέσει και από την ονομασία της, προσφέρει στον χρήστη Android την ικανότητα να χειριστεί Beats Pill+ ηχεία.

Διάβασε επίσης: Miitomo, το πρώτο mobile game της Nintendo είναι γεγονός! 

Τα Beats Pill+ ηχεία έχουν σχεδιαστεί από την Apple και έχουν ως σκοπό να παρέχουν δυνατό ήχο παρά το μικρό τους μέγεθος. Τα ηχεία χρησιμοποιούν σύστημα stereo active 2-way crossover το οποίο δίνει διάσταση και δυναμικότητα στον ήχο. Το ηχείο μπορεί επίσης να λειτουργήσει και ως μεγάφωνο αν το συνδέσεις με κινητό.

Beats Pill+

Στην διαφήμιση τα Beats Pill+ χαρακτηρίστηκαν ως ‘’μεγαλύτερα από το μέγεθος τους.’’

Όσον αφορά την εφαρμογή δίνει στο χρήστη επιλογές όπως τον συγχρονισμό δύο ηχείων για ήχο με ‘’βάθος’’ καθώς επίσης και την δυνατότητα να ελέγχουν παραπάνω από ένα άτομα το τι αναπαράγει το ηχείο. Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για Beats Pill+ ηχεία και η σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω Bluetooth. Η εφαρμογή υπόσχεται στους χρήστες Android μεγαλύτερο έλεγχο στη μουσική τους.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

Πηγή: androidauthority

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.