Τι έλειπε από το Snapchat; Οι in-app πληρωμές. Δηλαδή το να δίνεις λεφτά μέσα από την εφαρμογή για να έχεις επιπλέον δυνατότητες! Η εφαρμογή αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει η τακτική αυτή και οι χρήστες θα μπορούν δώσουν $0.99 για να ξαναδούν το snap του φίλου τους άλλες 3 φορές!

extra replay

Τα extra replay δεν είναι καινούργια ιδέα πάντως για το Snapchat μιας και το 2013 είχε δοκιμαστεί ως optional δυνατότητα στους χρήστες να ξαναδούν κάποια εικόνα που μόλις τους στάλθηκε είτε 3 , είτε 10 , είτε 20 φορές, πληρώνοντας το αντίστοιχα αντίτιμό.

Όμως το Snapchat δεν θα σταματήσει στα 3 extra replay

Ανακοινώθηκε ότι η εφαρμογή θα εισάγει το Trophy Case. Η λογική είναι αρκετά απλή, ο χρήστης πρέπει να υλοποιεί κάποιες δοκιμασίες , όπως για παράδειγμα να στείλει 10 snap σε μια μέρα , και θα κερδίζει πόντους με τους οποίους θα μπορεί να ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες που θα δίνει η εφαρμογή.

Οι εξελίξεις αυτές αναμένονται να έρθουν και στην Ελλάδα, για μια εφαρμογή που θεωρείτε ακόμα ανερχόμενη στην χώρα , αλλά στο εξωτερικό χρησιμοποιείται και από εταιρίες κολοσσούς

Πηγή φωτογραφιών : wersm

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θοδωρής Ηλιάδης

Συνήθως, ψειρίζω τα φρέσκα νέα του Internet. Χτίζω χωριά και στην άμμο πέρα από το tablet μου και είμαι Ninja level στα «εύκολα» παιχνίδια.